úterý 20. listopadu 2018

Plastové obaly na potraviny

Plastové jednorázové potravinové obaly pre rýchle občerstvenia, bufety, reštaurácie. Jednorázové obaly na potraviny. Plastové fľaše a obaly na potraviny - ich vplyv na zdravie Plastové fľaše a obaly na potraviny - ich vplyv na zdravie Rakovina 20.


Určite niet človeka v rozvinutej spol. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly , plastové obaly , krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí.

Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Aktuálne informácie, kontakty, všetko na jednom mieste. Najčastejšie sa používa na jogurtové obaly a iné kyslomliečne výrobky.


Niektorí predajcovia tento materiál využívajú aj na balenie vody. Možno ste si všimli, že aj plastové nádoby (boxy) na odkladanie potravín disponujú týmto označením. Dobrá krátkodobá voľba.


Stohovatelné přepravky přímo od výrobce. Přepravky na potraviny Společnost PPO si je vědoma přísných požadavků pro balení v potravinářském průmyslu.

Dodáváme přepravky zajišťující uchování a ochranu kvality výrobků, během skladování a přepravy, které jsou zároveň velmi snadno umyvatelné a zcela hygienické. Jaké obaly pro Vás nabízíme ? Plastové kbelíky a kýble s víkem i bez - kulaté, oválné, UN , potravinářské a reklamní. Dále máme v nabídce několik typů přepravek na ovoce a zeleninu, včetně nového typu se odnosnými otvory. Euro přepravky mají hladké dno pro snadný pohyb na válečkových tratích. Je možné stohovat přepravky o různých rozměrech.


Pořiďte si plastové obálky od nás. Díky nám vydrží vaše produkty čerstvé a čisté. Naše firma se zabývá výrobou nejrůznějších obalových materiálů.


Seženete u nás sáčky a plastové obaly na potraviny , plastové pytle vhodné na textil i další obalový materiál. Vyrábíme také poštovní plastové obálky nebo. Opakovatelně použitelné a zdravotně nezávadné obaly , nádoby na vaše obědy i svačiny a další potraviny.


Ideální do práce, pro děti do školy nebo na cesty. A když už vám vážně doslouží, jsou dále kompostovatelné a nebo je lze zrecyklovat. Tudíž zatěžují přírodu daleko méně, než to dělají běžné jednorázové obaly.


Vhodné pre reštaurácie alebo bistrá. Plastové obaly , plastové poháre Menubox - jednodielný, dvojdielný.

Výhoda pre Vás, ak nakúpite u nás. Máme nižšie ceny a ponúkneme Vám aj zľavu pri kartónovom odbere. Náš internetový obchod pohoda a spokojnosť pre Vás. Objednáte si a tovar pošleme na DOBIERKU alebo privezieme priamo ku Vám po dohode. Hlubotiskem potištěné stojací sáčky a další.


Na Vaše přání Vám zajistíme širokou škálu obalů s Vámi požadovaným potiskem (kelímky, misky), případně zajistíme i jiné obaly než máme standardně uvedené v naší stálé nabídce. Stále se snažíme rozšiřovat sortiment, novinkou v naší nabídce jsou stylové obaly pro fingerfood a biologicky rozložitelné nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky