středa 7. listopadu 2018

Polystyrenové desky na strop

Polystyren na strop je zkrátka dekorací i praktickou vychytávkou ve všech interiérech. Stropní kazety od nás můžete vidět v hotelích, kancelářích i domácnostech. Strop je velmi často opomíjená část interiéru a většina z nás ho jednou za několik let natře bílou barvou.


Pokud se rozhodnete pro radikální změnu vzhledu stropu nebo stěn, vsaďte na polystyrenové dekorační stropní lišty, ozdobné rozety, nebo stropní desky (stropnice) z tvrzeného polystyrenu. Extrudované polystyrenové stropní desky jsou lehké kazety, kterými zkrášlíte či ozvláštníte a zaizolujete strop. Zbavte se nevzhledností a prasklin ve zdech deskami z naší nabídky.

Máme široký výber dřevěných dekorů, do nichž byste na první pohled vůbec neřekli, že jsou vyrobené z polystyrenu. Náš systém je na zpracování tak jednoduchý, že rozhodně nelze nic zkazit a stropy nepadají. Naše stropy samozřejmě nejsou jen z polystyrenu tvarovky = panely JS jsou vlastně ztraceným bedněním, které vymodeluje po zalití betonem železobetonový trámečkový strop s ohromnou únosností a minimální váhou.


Polystyrenové stropní kazety Nákupem stropnic vyřešíte opravu bytu či kanceláře jednoduše, rychle i levně. Montáž jste schopni provést svépomocí a obložit strop i stěnu. Na olemování podlah jsou vhodné tvrzené polyuretanové lišty Orac Decor.


Lepidla vhodná pro lepení polystyrenových lišt a rozet naleznete v sekci Příslušenství - Lepidla a tmely. Všechny polystyrenové prvky jsou SKLADEM.

Doručení do pracovních dní. Jednoduše se nalepí těsně vedle sebe. Krásné vzory i různé barvy dodají interiéru příjemnou atmosféru a navíc ozdobné stropnice tepelně izolují.


Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Dobré riešenie v tomto prípade sú polystyrénové stropné dosky a kazety. Podložky nasazené na vruty by měly mít průměr min. Rozměření pro založení stropních kazet. Ideální je, když je světlo. Vytvoříte krásny strop bez prasklin a nedokonalostí.


Zvýšíte tepelnou izolaci vašich místností, dokonce i částečně odhlučníte strop , dokonce i zdi. Nabízí se jednoduché řešení ve formě nalepení polystyrénových stropních kazet. Jsou vcelku levné a práci máte rychle hotovou.


Jenomže když strop je opravdu křivý, polystyrén vám tak zkopíruje veškeré nerovnosti stropu a po čase samozřejmě na nerovnostech začne odpadávat.

Polystyrénové lišty z extrudovaného a expandovaného polystyrénu. Stropné lišty do moderných aj rustikálnych interiérov a na ukončenie stropných kaziet. POLYSTYRENOVÉ STROPNÍ DESKY jsme použili jelikož nám zbyly od pokládky na strop. Byl to nejrychlejší způsob jak renovovat stěnu, která byla sem tam škrábnutá, hrbolatá, šikmá, barva sem tam uloupnutá i nějaká ta čára od pastelky.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky