pátek 23. listopadu 2018

Sklenička na šampaňské

Elegantní sklenice pro podávání šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů. Detail produktu Do obchodu. Diamante sklenice na šampaňské pro zamilované s motivem srdce 210ml 2KS.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sklenička Prosecco Queen.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Wellness, diskotéky, aquaparky, sportovní zařízení či.


Akrylový nosič na vínové sklenice je dokonalým pomocníkem na palubě lodi. V nosiči jsou otvory, do kterých se umístí sklenice na víno nebo šampaňské , tím se zabrání pádu poháru na palubu či do moře. Kalíšek je vyrobený v kvalitě křišťálu s vynikajícími optickými.


Na své si tak přijdou majitelé restaurací, stejně jako domácí milovníci šampaňského!

Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec Králové a jiné. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


V kolekci Bistro, která má nejširší zastoupení, nabízíme ucelenou kolekci sklenic na různé typy nápojů, především vín. Balon sklenička na šampaňské 1cl. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH. Všechny tři typy skleniček mají něco společného, tím je dlouhá noha, díky které sklenici na sekt můžete pohodlně držet tak, aby se její obsah příliš nezahříval. Tradičně se v nich podávalo nejen šampaňské , ale i šumivá vína a sekty nebo šampaňské.


Silvestr Oslava Strana. Crystalex Svatební sklenička na sekt se jmény Propíchnuté srdce 1ml. Pískujeme na elegantní skleničku Bohemia Crystal Viola 1ml českých skláren Crystalex. Předností sklenice je průzračné bezolovnaté křišťálové sklo, vysoká odolnost proti mechanickému poškození a jem.


Obecně platí, že sklenice na víno mají být z kvalitního a čirého skla, bez výbrusů a ozdob. Pro pravé šampaňské se někdy do sklenic laserem vyrývají dvě malé rýhy na dno sklenice, které zintenzivní uvolňování bublinek. To je praxe výrobců skla pro kvalitní šampaňské v oblasti Champagne v kolébce vín.


Tento typ sklenic se doporučuje pro ty nejkvalitnější šumivá vína například z oblasti Champagne ve Francii.

V horní části je rýhovaná. Je vyrobena ze skla a má silnější nožičku, která vydrží i. Designové sklenice na bílé a červené víno. Exkluzivní nápojové sklo Crystalex.


Nápojové sklo pro společenskou příležitost na aperitiv,víno, šampaňské ,pivo,whisky. Cestovní sklenička na šampaňské Champagne Flute od firmy GSI Outdoors. Skládací, cestovní, plastová sklenička GSI Champagne Flute na šampaňské.


Pro ty, kteří rádi popíjejí šampaňské z elegantních skle. Moderní, nadčasová, nevtíravě elegantní a vhodná pro každou příležitost a každou stolní dekoraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky