středa 7. listopadu 2018

Nerezové koupací sudy

Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud? Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Tyto sudy jsou vyráběny pouze na objednávku.


Vyznačují se pevností konstrukce, mají dřevěné lavice, případně vložené nerezové lavice. V přijatelné cenové relaci nelze sudy vyrobit s vestavěnými lavičkami, které snižují objem ohřívané vody a usnadňují údržbu. V naší nabídce naleznete nerezové koupací sudy s dřevěným obložením.


V danou chvíli asi to nejlepší, co na trhu je. Nerezové koupací sudy mají své výhody zejména z pohledu údržby. Zakládáme si na kvalitní výrobě.


Náš výrobní postup prošel dlouhým vývojem. Vycházíme ze znalostí technologií a řemesla, z vlastních zkušeností i referencí našich zákazníků. Každý sud je výsledkem našeho precizního manufakturního procesu a. Přečtěte si více o blahodárných účincích. Sud je tvořen dřevěných korpusem, izolační vrstvou, vnitřním pláštěm, kamny na dřevo. Díky externím kamnům s bočním přikládáním budete mít v sudu více místa.


Provedení z nerezové oceli se speciální úpravou vám umožní snadnou údržbu a provoz. Podkladové hranoly impregnovány Izolační vrstva dna koupacího sudu Dno ze speciální folie Výpust klik-klak Vnější stěna ze dřeva o síle 34mm. Je otázka, zda si má koupel v sudu vychutnat každý sám nebo pohromadě, celá rodina.


Hlavní divizí firmy BeF Home je výroba krbových vložek. Ostatní divize se zaměřují například na grily, pontony či koupací sudy. NEREZOVÉ KOUPACÍ SUDY.


Barvu stoliček si můžete vybrat dle vlastního přání ve vzorníku. Zottel je Slovinský výrobca kvalitných nerezových nádob na rôzne druhy použitia. Dostupné sú sudy na víno, sudy na destilát, nerezové nádoby na uskladnenie medu. Nerezové sudy sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Kúpacie sudy - kade Sú vhodné na záhradu, chalupu, chatu, alebo do wellness časti penziónu a hotela, s možnosťou celoročného využitia na relax a kúpanie aj pri inštaláciách v exteriéri.


Ručně vyrobený koupací sud slouží pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce nebo sněží. Prodám nový koupací su koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody. Složený, natřený barvou Remers HK Lazur.


Nerezové nádoby sa vyrábajú z nehrdzavejúcej ocele a používajú sa na uskladnovanie vína. Nami dodávané sudy majú kryt proti prachu, jednu plávajúcu pokrývku, fixované nohy a majú podla objemu alebo ks kohútikov. Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná uvnitř kádě.


Nerezové koupací sudy

Svou robustností, kvalitním materiálem a výdrží se naše koupací sudy řadí mezi špičku na trhu. Více fotografií naleznete na našem FACEBOOKU. Káď s plastovou vložkou není nutné mít stále napuštěnou, protože odpadá potřeba zatáhnutí dřeva jako u celodřevěných a je možné jí ihned po použití vypustit. Integrované kamna s komfortním příkládáním z boku pláště sudu(během přikládání nebo vybírání popela nedochází ke znečišťování vodní lázně, v případě mrazu není potřeba odpojovat jako externí kamna!!!).


Dřevěné koupací sudy - co obsahují? Materiál je nejčastěji kvalitní vysušený severský smrk nebo severský modřín. Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem.


Při teplotě kolem 40°C dochází k největšímu uvolnění svalů a svalové tenze, pobyt v zahřátém sudu tedy simuluje lázeňské podmínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky