úterý 20. listopadu 2018

Kontejner plast

Cesta s odpadem se hned stane příjemnější, pokud bude jejím cílem pěkný a bezpečný kontejner. A pak i dobrý pocit ze záslužné činnosti. Plastové kontejnery na tříděný odpad i pro směsný odpad dodáváme v několika barevných variantách. Ta základní popelnice v černé barvě je vhodná pro komunální odpad.


V průměrné české popelnici zabírají nejvíc místa ze všech odpadů, proto je nejenom důležité jejich třídění, ale i sešlápnutí či zmačkání před vyhozením. V některých městech a obcích se spolu s pastovým odpadem třídí i nápojové kartony. Záleží na podmínkách a. Snadno se s nimi manipuluje, tvrzený plast zaručuje odolnost vůči nepříznivému počasí. Struktura medové plástve brání jejich praskání. Kontejnery lehce vyčistíte a je možné je recyklovat.


Nádoby jsou normované a využijí je především majitelé větších společností nebo bytových domů. IBC kontejner je moderní obal pro skladování a přepravu kapalných látek v chemickém, agrochemickém, kosmetickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. Výhoda IBC kontejneru spočívá v relativně. Použité IBC KONTEJNERY je možno odebrat pouze osobně na skladu Třebíč! Naopak do nich nevyhazujte předměty z PVC, gumy a plexiskla nebo molitan.


Kontejner plast

Upozorňujeme, že Vaše balíčky nelze odeslat na Geis point, z důvodu nařízení vlády. Objednávky Geis domů stále fungují. Při platbě na dobírku je nutné platit kartou, není možné platit u dopravce v hotovosti. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce.


Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice. I když historicky je třídění skla a papíru starší, plast je v dnešní době snad nejaktuálnějším problémem. Všechny tři komodity – plast , papír a sklo – ale patří k sobě na piedestal našich třídicích povinností! Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat. Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekologickou nezávadnost díky přísným směrnicím EU.


Kontejner plast

Sběr odpadu probíhá ve speciálních kontejnerech řádně označených konkrétní sběrnou surovinou ( plast , papír, sklo, …) Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními zdroji, třídění odpadu má proto hlavně velký ekologický význam. Vyrábíme kontejnery, plastové nádrže, nádoby na zimní posyp aj. Je to pružný plast využívaný pro výrobu pružných obalů (obaly na kečupy, tuby, apod.). Dále pak umělá textilní vlákna.


PS (recyklační značka 6) Polystyren pěnový (existuje i jeho tuhý bráška). Bílý bratr (pěnový) se nejvíce se používá jako stavební izolační materiál. Výrobky z recyklovaných plastů od českého výrobce. Nabízíme plastové plotovky, plastová zatravňovací dlažba, plastové desky, plastová dlažba, plastové palubky, plastové profily a další.


Potřebujete půjčit objemnější kontejnery na papír, plast , suť, zeminu či elektro odpad? Stačí si vybrat ten správný. Tyto kontejnery Vám nabízíme k pronájmu - vyberte si podle druhu odpadu, který potřebujete řešit.


Jedná se o stohovatelné obaly. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3).


Kontejner plast

Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky