neděle 25. listopadu 2018

Domácí stroj na zmrzlinu

Vybírejte si Výrobníky zmrzliny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výroba domácí zmrzliny je poměrně jednoduchá. Není na to potřeba žádný speciální stroj , stačí jen běžná mraznička, případně nějaké formy na zmrzlinu a samozřejmě potřebné suroviny podle druhu zmrzliny. Obvykle by tedy recept na domácí zmrzlinu měl obsahovat pokyny typu “každou půl hodinu vytáhneme tuhnoucí zmrzlinu z mrazáku, rychle promixujeme a zase ji tam vrátíme. Jenomže ne každý má tu možnost pohybovat se v těsné blízkosti kuchyně, aby byl včas u mrazáku.


Tradice a kvalita - zmrzlinové a cukrářské stroje italské značky Frigomat se vyrábí více než let.

Péče - při nákupu stroje na zmrzlinu od nás získáte nadstadardní služby: Instalace stroje na prodejně a detailní zaškolení zdarma. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodej gastro vybavení provozoven. Elektrický multifunkční hrnec. Záhy pak řeší výběr výrobníku zmrzliny. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství.


ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého.

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Nádobu na šlehání nasaďte do zmrzlinovače, stroj uzavřete a zapojte do zásuvky. Otvorem ve víku za chodu stroje plynule nalijte směs dovnitř. Když krém začne houstnout, po 10min intervalech ho začněte kontrolovat, zda je akorát.


Zmrzlinu nechte šlehat. Dávkovací páčku posuňte směrem dolů a nadávkujte. Stroj na zmrzlinu je z nerezové potravinářské oceli a odolného plastu. Odnímatelný kbelík na zmrzlinu s nepřilnavým povrchem. Zmražení: až do -°C.


Chcete sa dozvedieť viac o strojoch na točenú zmrzlinu ? Chcete vedieť ako náš zmrzlinový stroj funguje v praxi? Neviete ako chutí nami predávaná. Na všechny naše stroje na zmrzlinu a stroje na výrobu ledové tříště se vztahuje záruka. V případě poruchy disponujeme náhradními stroji, které Vám zdarma přivezeme a na dobu nezbytnou zapůjčíme. Naše zmrzlinové stroje a tříšťovače lze pořídit i na splátky.


Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Chcete začať vyrábať lahodnú točenú zmrzlinu a nemáte potrebný kapitál na kúpu nového zmrzlinového stroja?

Nie ste si istý, či bude pre Vás predaj točenej zmrzliny výnosný? Menší výrobníky zmrzliny jsou vhodné do domácností a malých gastronomických provozů, které se chtějí pochlubit vlastní čerstvě připravenou zmrzlinou. Mě se v tomto typu osvědčily nejvíce smetanové zmrzliny, případně. Pokud milujete hlavně sorbety, kupte si raději dražší stroj. POLARFOX Vám nabízí široký výběr profesionálních zmrzlinových strojů na točenou zmrzlinu.


Naše stroje jsou určeny do malých, středních i velkých gastro provozů (cukráren, kaváren, barů, restaurací, apod.). Je to na každého chuti. A samozřejmě dejte pozor na vajíčka, třeba používat (pokud lze) domácí a co nejčerstvější, protože se to tepelně neupravuje. Tuto zmrzlinu už dělávám roky a když víte, jak dlouho máte doma vajíčka, nemůže se stát, že dostanete salmonelózu. Vsaďte na vždy čerstvou, domácí zmrzlinu a poctivou, hustou šlehačku!


Jeden stroj – spousta chutných dezertů Abyste mohli do svého nápojového a jídelního lístku zařadit ovocná sorbetta , ledové tříště , točené jogurty, smetanové zmrzliny a spoustu dalších specialit, nemusíte kupovat hned několik cukrářských strojů. Jedná se o zmrzlinové stroje italského výrobce Carpigiani, který patří celosvětově k jedničce v produkci kvalitních strojů nejen na točenou zmrzlinu. Využijte předností dokonalých zmrzlinových zařízení Carpigiani a nakupte je právě u nás, neboť jsme oficiálním distributorem těchto strojů na točenou zmrzlinu pro ČR. Dávkuje zmrzlinu přímo ze zásobníku, tvoří kopečky a ve víku má otvor pro doplňování ingrediencí.


Kdykoliv máte možnost si pronajatý zmrzlinový stroj odkoupit a celý zaplacený nájem vám bude odečten z kupní ceny stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky