středa 28. listopadu 2018

Plechový kbelík s víkem

Pro použití v potravinářském průmyslu je nutné plechový kbelík opatřit potravinářským lakem. Minimální počet kbelíků s potravinářským lakem od paletového množství. Více informací o produktech. Kbelík plechový s kovovými uchy a víkem l. Při odběru množství zboží nad paletu – individuální sml.


Produktovou řadu nabídky naší firmy tvoří kovové obaly pro technické využití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Disponuje pohodlným držadlem, které snadno umožňuje. Vhodné pro stavební chemii, potravinářství nebo chemický průmysl. Plastový kbelík s víkem l. Tyto kbelíky jsou vhodné pro př. Bílý kbelík s víkem ZINC litrů má opravdu styl. Od květináče až po košík na papír má kbelík všestranné využití v domácnosti.


Pro vnitřní i venkovní použití, pro běžnou údržbu Vašich rostlin, určeno pro výzdobu a dekorování. Série ZINC bude inspirovat Vaši kreativitu a. Najde si své místo v koup. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání.


Vhodný pro distribuci a uchovávání smetany, jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných produktů. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevření. Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky.


Bílý plastový kyblík vhodný pro potravinové výrobky. Objem l, v nabídce také další velikosti. Součástí kyblíku je i víko. Vědro má atest na styk s potravinami. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Kbelíky z plastu jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých a také tekutých materiálů. Jejich výhodou je nízká hmotnost, snadná údržba a vysoká odolnost a to v. Nabízíme kbelíky plastové kruhové i obdélníkové od 5l, vědra s víkem a stavební vědra. Nádoba XAVAX Kyblík na led nerezový , Nádoba na servírování kostek ledu, kyblík s víkem a kleště, nerez ocel, tloušťka stěny 1cm, zajišťuje optimální izolaci a. Použít jej lze jako nádobu na prací prášek či na kolíčky, avšak jeho použití se meze nekladou. Výhodou je snadná omyvatelnost - nemá žádné ostré rohy, takže se při údržbě dostanete opravdu všude.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Sudy a barely, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce B2B Partner. Plechový kbelík s víkem L. Jejich velkou výhodou je snadná údržba, nízká hmotnost a vysoká odolnost. Výrobce: OBAL CENTRUM s. PLASTOVÝ KBELÍK 5L S VÍKEM.


PE kbelík s vylamovací pojistkou a víkem o objemu litrů pro použití v potravinářském průmyslu a na skladování chemikálií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky