pátek 16. listopadu 2018

Ručníky a osušky

Ručníky a osušky

Vyzkoušejte ručníky nebo osušky z klasického froté nebo z úžasného bambusového vlákna a nechte se pohltit jemností, která vás obklopí. Z barevné nabídky si vyberete do každé koupelny. Na cesty nebo na cvičení jsou vhodné ručníky a osušky rychleschnoucí a na dovolenou nebo k bazénu zase plážové. To jsou naše ručníky a osušky. Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí.


Rádi byste tradiční froté, jež je příjemné na dotek? Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím? Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. Osušky jsou ze 1 bavlny a jsou ve vysoké gramáži, díky ní jsou osušky a ručníky velmi savé a zajistí Vám jejich dlouhou životnost.


Pokud neradi stoupáte na studenou podlahu, nabízíme Vám výhodnou nabídku koupelnových předložek , předložky jsou dvoudílné, třídílné a velice příjemné na dotek. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Ručníky a osušky tvoří nedílnou součást vybavení každé koupelny.


Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky. V našem sortimentu nenajdete pouze ručníky a osušky , ale také žínky a koupelnové předložky, takže už nemusíte nikam chodit a ušetříte čas i peníze. Všechny naše koupelnové doplňky jsou vyrobeny pouze z kvalitní bavlny , která si zachovává perfektní vzhled i po mnoha opráních. Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu.


Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu.


Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí.


V kombinaci s dalším vybavením si vyladíte svou koupelnu do posledního detailu. Tato kategorie obsahuje produktů. Sháníte nové ručníky a osušky , které budou skvěle ladit s odstínem Vaší koupelny? U nás máte šanci pořídit různé rozměry a barevné varianty. Jelikož se jedná o sortiment, který je používaný každodenně, dbejte na správný výběr.


Ručníky a osušky

Vyznačují se dlouhou životností a vysokou materiálovou gramáží. Dobrá kvalitní sprcha je v skutku skvělým relaxem. Ve vaší výbavě tedy nesmí přirozeně chybět kvalitní ručníky či osušky. V dnešní době je nabídka opravdu široká a dalo by se říci, že neomezená.


Eshop je zaměřen na kvalitní bytový textil a doplňky do bytu od českého výrobce. Díky nim jsou ručníky vysoce savé, hebké a měkké. Naopak ženy milují při utírání jemné, hebké ručníky a osušky. Pokud patříte do této kategorie, poohlédněte se po takových, které jsou vyrobeny ze směsi bavlny, patnácti procenty je v nich zastoupeno přírodní celulózové vlákno modal a deseti hedvábí.


Ručníky a osušky

Ručníky ani osušky nežehlíme, smyčky by se zploštěly, polámaly a ztratily savost Dojde-li k vytažení vláken, vždy je nakrátko zastřihneme. Ručník je tkaný tak, že se mu při zastřižení vytaženého vlákna nic nestane. Ručníky BAMBOO SOFT, BAMBOO PLUS a MODAL SOFT oceníte pro výjimečnou měkkost mikrobavlny v kombinaci s bambusem nebo modalem, vynikají svou mimořádnou savostí.


Osušky řady SOFT zaujmou svou vyšší gramáží a jemným dotykem 1 mikrobavlny, objemné smyčky ručníku Vás dokonale osuší. Nabízíme kvalitní ručníky a osušky do práce i do vaší koupelny v mnoha barevných provedeních. Potřebujete rychleschnoucí ručník, bambusové ručníky , froté ručníky nebo ručník z mikrovlákna?


Nabízíme ručníky , do dílny a na zahradu, vyrobené tak, aby byly odolné a praktické. Rádi vám nabídnem v našem e-shopu kvalitní osušky a ručníky české výroby za výhodné ceny. Dopřejte si pohodu va vaši koupelně.


Poznejte hřejivou smyslnost kolekce Amber. Jantarová barva je znakem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky