Jak rychle a jednoduše vyrobit formu na vynikající kremrole ? Nemusíte kupovat drahé kovové trubičky, ale vyrobte si je doma z alobalu. Upečené kremrole necháme chvíli vychladit a sundáme z trubiček. Příprava sněhu: Bílky za postupného přidávání moučkového cukru vyšleháme v tuhý sníh (nešlehat zbytečně dlouho, sníh by pak pouštěl lepkavou vodu).
Nechte chvilku vychladnout, pak opatrně stáhněte kremrole z trubiček , pozor jsou.
Je lepší je nechat alespoň 1–dny odležet, ale dají se bez problémů jíst i. VIDEO: Domácí kremrole jsou na přípravu snadnější než bábovka. Ty jsou polité jakousi divnou hmotou bez chuti a vůně. Všechny kremrole pomažte rozšlehaným vajíčkem a dejte péct do vyhřáté trouby. Pečte - minut v závislosti na velikosti kremrolí, až jsou krásně zlaté.
Dobře hlídejte, aby se Vám nespálily. Pokud Vám kremrole nepůjde z. Ty nejlepší kremrole v Praze jsme ochutnali v rodinné restauraci Story.
Když jsme si řekli o recept, zjistili jsme, že jsou z domácího listového těsta, a tak vám předkládáme o něco jednodušší, ale taky skvělou alternativu. Opravdu se jen rozplývají na jazyku. Listové se mi vzhledem k náplni zdají moc tvrdé. Suprové jednoduché kremrole - recept: Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet.
Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept. Trubičky na kremrole mini 70mm. Směs pro přípravu griliášových trubiček naleznete v naší nabídce. Náš tip: vyzkoušejte náplň. Pečte v předehřáté troubě dozlatova 15–minut.
Ještě teplé kremrole opatrně stáhněte z trubiček a nechte vychladnout. Mezitím si připravte náplň. Cukr nasypte do kastrolku, přilijte 2ml vody a za stálého míchání přiveďte k varu. Vařte přibližně minut. Zatím ušlehejte bílky se špetkou soli do pěny.
Pečte 12–minut v závislosti na velikosti kremrolí, až jsou krásně zlaté. Kremrole - trubičky z lístkového cesta - Múčniky - recepty, kuchárska kniha, varenie.
Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri. Po upečení kremrole nechte trošku vychladnout a lehce je stáhněte z kovových trubiček.
Do většího hrnce si dejte vařit. Připravte si krém do trubiček. Když kremrole vychladnou, opatrně z nich vyndám trubičky.
V míse šlehám bílky se špetkou soli a postupně přidávám krupicový cukr. Když jsou bílky skoro ušlehané, přendám mísu se sněhem nad vodní lázeň. Pokračuju ve šlehání, až je sníh krásně lesklý a tuhý.
Hotové kremrole klaďte vedle sebe na připravený plech. Pečte ve vyhřáté troubě asi 15–minut dozlatova, pozor, ať nejsou moc tmavé – těsto by se pak příliš drobilo.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.