čtvrtek 8. listopadu 2018

Police na knihy

Kvalitní dřevěné police na knihy za nejlepší ceny. Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky. Police na knihy , která po montáži na zeď není vůbec vidět.


Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně. Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem!

Součástí balení jsou vruty i hmoždinky , pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď ke každé polici. Mnohí snívajú o policiach na knihy až po strop so stovkami skvelých kníh. Taká stena z kníh nemusí stáť len v knižniciach, ale aj v našich obývačkách! Lépe řečeno polici nebo police na knihy , do kterých se sice nevejde každý příběh, ale vaše oblíbené kousky určitě. Než půjdete poličky na knihy kupovat, pečlivě změřte prostor, kde budete novou knihovnu instalovat.


Není nic horšího, než přinést domů polici, která je příliš velká nebo příliš malá. Praktické police pre každú domácnosť Ak hľadáte spôsob ako vyplniť prázdny priestor na stenách, praktické police pre vaše knihy a dekorácie sú tou správnou voľbou. Vyzdobte svoje steny netradičnými policami na knihy.


Nezabudnite výber materiálu prispôsobiť štýlu vášho zariadenia.

Knihovny jsou víc než jen police na knihy. Knihy mají jeden zvláštní dar: dokáží prostoru vtisknout útulnost a příjemnou atmosféru. Díky širokému sortimentu polic na knihy a regálů na knihy v různých velikostech a barvách najdete v XXXLutz knihovnu přesně podle svého vkusu. Náš široký sortiment nástenných políc obsahuje jednoduché poličky, uzavreté police na stenu ale aj celé policové systémy do každej izby.


Ak hľadáte police na knihy do študentskej izby, u nás nie je problém natrafiť na farebné police originálnych tvarov. Ak sa obzeráte po policiach do kúpeľne, neprehliadnite i policové. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo.


Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev. Polica na knihy v jednoduchom a účelnom dizajne. Drevená polica je vyrobená zo smreku s lakovaným povrchom. Polica sa jednoducho nasadí na tŕne, ktoré sa vopred upevnia v stene. Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby?


Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF. Berte, prosím, na vedomie, že máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek naspäť, požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracováváme či požadovať od nás výmaz týchto osobných údajov. Kompletné informácie nájdete v podrobnom texte o Ochrane osobných údajov.


Neviditelná police na knihy.

Pozrite si ďalšie nápady na tému Záhrady, Rastliny a Gardening. V nabídce naleznete police ze dřeva v masivu, či v kombinaci kovu a plastu. V barevném provedení černé, bílé, přírodního dekoru dřeva či šedé.


Budeme moc rádi, když nám pošlete fotografii Vašeho interiéru, kterou zdobí neviditelné police na knihy. Do nich máte možnost uschovat prakticky vše, co vás jen napadne. Snad i díky tomuto ideálnímu řešení jsou všechny police v bytě přehledně uspořádané.


Nevíte co s nevyužitým místem na zdi? Potřebujete někam umístit knihy , rodinné fotografie nebo prostě drobnosti, které vás těší? Na to je ideální police. SCONTO nabízí pestrou řadu stylů, barev i provedení.


Vybrat si může opravdu každý a vaše zeď už nebude tak opuštěná. Vezměte, prosím, na vědomí, že máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme či požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů. Kompletní informace naleznete v podrobném textu o Ochraně osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky