úterý 20. listopadu 2018

Ocelové regály

A Gorilla Corporation) are highly experienced in Global Channel Marketing. Join over 8enterprises and see if we can help develop your business partner potential. Kovové regály s kovovými, dřevotřískovými a lamino policemi.


Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.

Výroba probíhá, jak na univerzálních, tak jednoúčelových automatizovaných pracovištích, linkách či technologických celcích. Tato široká škála technologických možností nám umožňuje využití toho nejvhodnějšího způsobu výroby pro Vaši zakázku. Ocelové regály IDEA, které jsou vyrobeny z lehkého, zdravotně nezávadného materiálu. Chromované regály Sirius. Velmi kvalitní regály s pochromovaným povrchem a velkou nosností.


To je naše silná stránka. Sú plne prispôsobiteľné a schopné splniť všetky Vaše skladovacie potreby.

Ponúkame kovové regály s HDF policou do pivnice, priemyselné regály a regály do práce, či kancelárie. Vyberiete si presne taký, aký Vám pasuje. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. KOVOVÉ REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY, LAMINOVANÉ POLICE DO DOMÁCNOSTI, DO SKLADU, REGÁLY DO DÍLNY. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj.


Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten. META FIX šroubované regály jsou cenově výhodná volba pro pevnou instalaci. META CLIP zásuvné regály jsou rychle a snadno sestavitelné bez použití nářadí.


Nechají se podle potřeby nastavit či přestavět dle aktuálních požadavků skladovaného zboží. Profesionální výrobci, dodavatelé a prodejci nabízející regály a regálové systémy, posuvné regály , policové regály , regály na boty, konzolové regály a ocelové plošiny, regály do skladů a skladovací regálové technologie. Skladovací ocelové regály v nabídce se liší nosností, rozměry, způsobem konstrukce a materiálem použitým při jejich výrobě. Typy regálů v naší nabídce Policové montované regály - široká nabídka policových regálů, které můžete využít ke skladování volného nepaletovaného zboží.


FÉNIX-KONZOLOVÉ REGÁLY , OCELOVÉ KONSTRUKCE,KOVOVÝROBA Paletové regály. Po vyrovnání je regál přikotvený pomocí šroubů do podlahy. Obvykle jsou regály označeny bezpečnostními tabulkami nosnosti.

Montované regály s kovovou policí s vysokou nosností. Konzolové regály jsou určeny především pro skladování velkoplošných a dlouhých materiálů. Ve spojení s ocelovými rošty se však konzolové regály stávají i velice flexibilním pomocníkem pro skladování nestejnoměrného zboží a to především v případě kde se sortiment a typ zboží průběžně mění. Dynamické skladovací systémy. Tyto regály lze sestavit bez nutnosti svařování.


Jsme profesionálové ve světě regálů, nabízíme komplexní servis při vybavování archivů, skladů, dílen a jiných skladovacích prostor. Jedná se především o nabídku policových regálů, a to jednak v celých sestavách, tak i po jednotlivých komponentech. Toho lze využít například při dokoupení poškozených dílů policových regálů, případně při uvažovaném.


Regál s velkým odstupem rámů. U nás nájdete širokú ponuku vybavenia pre priemyselné podniky, štátne organizácie, školy, firmy, obce ai. Zabezpečujeme vybavenie dielní, skladov a šatní. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke.


V blízkej dobe naviděnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky