pátek 16. listopadu 2018

Dopravníkové systémy

Stavebnicový systém konstrukce umožňuje doplnit dopravníky o různé typy podstav nebo je připravit pro zástavbu do větších celků, popř. Na přání mohou být dopravníky řízeny také plně automaticky. Vaše sklady a výrobní provozy jsme navíc. Kovovýroba se v naší společnosti specializuje na výrobu strojních dílů a celků z kovů, jako jsou například dopravníkové systémy , jednoúčelové stroje a ocelové konstrukce.


Nabízíme dopravníkové systémy pro prakticky veškeré druhy zboží a různé provozní podmínky.

Sú schopné plniť rôzne úlohy, od jednoduchej prepravy, zmeny smeru, výšky či rýchlosti toku dopravovaného materiálu, až po zložitejšie funkcie v preprave, balení a manipulácii s materiálom. Realizujeme aj reťazové, remeňové a doštičkové systémy. Technické parametre, ako sú šírka, výška, typ a rozteč valčekov, upravujeme podľa požiadaviek zákazníka s ohľadom na predchádzajúce a nadväzujúce dopravníkové systémy.


Naším společným cílem je pomoci zákazníkům zvýšit produktivitu výroby za pomoci spolehlivé, bezpečné a funkční automatizace při současném snížení zmetkovitosti, prostojů a nákladů na údržbu. Dodáváme válečkové dopravníky, pásové dopravníky i řetězové dopravníky, dopravníkové systémy pro stavební, hutní, potravinářský, chemický i lehký průmysl. K dalším produktům společnosti patří přepravníky, dopravní systémy pro třídící linky, montážní linky i investiční celky. Pojezdová kola malá, velká, tenká, tlustá, pro židle, křesla, kontejnery a všechen pojízdný nábytek.


Naše kola se točí pro Vás.

Vyrábame rôzne druhy dopravníkových systémov – reťazové, šnekové, pásové a korčekové, vhodné pre všetky druhy tovaru. Tieto systémy tiež redukujú zabratý priestor, štruktúra výstavbových modulov umožňuje zostaviť ľubovoľné štruktúry transportných ciest v súlade s trendom miniaturizácie plôch. Komplexné riešenia pre dopravníkové systémy. Návrh a montáž typizovaných ako aj atypických dielov dopravníkov pre priemyselnú výrobu. Dopravníkový systém TS 1. Ovládáme pokročilé technologie, máme rozsáhlé zkušenosti z automatizace a výroby dopravníkových systémů.


Můžete od nás očekávat maximální nasazení a zájem o věc. Hľadáte dopravník vhodný pre precíznu montáž drobných súčiastok? Alebo potrebujete prepravovať naprieč halou ťažké bremená, ktoré by inak museli namáhavo prenášať ľudia? Máme dopravníky rôznych typov, katalógové aj na mieru. Dodávame systémy , ktoré naozaj fungujú.


Jungheinrich nabízí inteligentní řešení v podobě inovativních dopravníků nádob a palet do nových zařízení i do stávajících systémů. Proč spolupracovat právě s námi? Prihláste sa do nášho newslettra a odoberajte dôležité novinky. Nebojte sa, žiaden spam a ani nikomu vašu adresu neposunieme.


Nesprávně fungující neefektivní dopravník, zejména ten, který je stíhán častými poruchami a má krátké servisní intervaly, může mít drastický dopad na kvalitu, efektivitu a náklady výroby.

Podtlakové dopravníkové systémy třísek O nás Společnost Nederman pomáhá zákazníkům po celém světě chránit zaměstnance, výrobu i životní prostředí před škodlivým prachem, kouřem a škodlivinami. Tyto aktivity realizujeme ve spolupráci se společností Budde Fördertechnik GmbH. Pohony jednodušších a menších dopravníků mohou být ovládány pouze směrovými stykači, ovšem dopravníkové linky sestávající z několika samostatných dopravníků, navíc např. Mezi hlavní skupiny dopravníků patří expresní balíkové služby, distribuční centra, průmyslové aplikace (automobilový, strojírenský, elektrotechnický nebo papírenský průmysl) a letiště.


Robopal nabízí komplexní řešení pro řízení a servis průmyslových technologií. Free Shipping Available. Veškeré nabízené dopravníkové systémy jsou vybaveny ocelovými pozinkovanými válečky, lze je tvarovat do zatáček a jsou pojízdné. Montáže – dopravníkové systémy a technologická zařízení.


Názov spoločnosti SpeMach vznikol ako spojenie skratky dvoch slov z anglického Special Machines, čo znamená špeciálne stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky