pátek 30. listopadu 2018

Osuška do sauny

Vhodná do sauny , wellness či na pláž. Jemnost se stává novým symbolem luxusu. Nechte se hýčkat kolekcí elegantních bavlněných saunových osušek. Jak vidíte, obyčejný textil se do sauny příliš nehodí.


Osušky a ručníky do sauny.

A u osušek a ručníků to platí dvojnásob. Správná osuška do sauny je jednak vyrobena z antibakteriálních vláken, dále pak při používání v sauně příjemně chladí. Vďaka tomu sa tieto osušky stali nepostradateľným partnerom pri saunovaní, v záhrade pri bazéne, na pláži pri mori alebo len pri ozdobou vašej kúpeľne. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. OSUŠKA DO SAUNY , SAUNA XXL. OVIEVACÍ UTERÁK PRE SAUNAMA.

Saunapoint Vám přináší kolekci těchto doplňků v sekci saunový textil. Kvalitní materiál těchto výrobků je odolný prostředí sauny a zaručuje dlouhodobou odolnost i při. Klobouk do sauny Klasik - originál z Finska.


Je vyroben ze 1 ovčí vlny. Pocit tepla v sauně jde od hlavy, ta je také nejvíce zahřívanou - klobouk prodlužuje a zpříjemňuje pobyt v sauně, a díky tomu mohou citlivější osoby vydržet v sauně déle. V saune oceníte kvalitu ponúkaného uteráka do sauny.


Uteráky do sauny sú na krátkych stranách olemované ozdobnými strapcami. Saunové osušky pre maximálny komfort. S ručníkem do sauny je saunování úžasně příjemné.


Když přijde v sauně chvilka na polévání kamenů, je to ten pravý okamžik vyložit se jak široký tak dlouhý na velkou osušku do sauny. Táto osuška je vhodná ako do sauny , tak na pláž ako zavinovacia sukňa alebo plážové šaty. Rento osuška ve velmi praktická do sauny při saunování. Při saunování se hodí ji mít vždy po ruce. Osvědčená značka Rento se snaží u svých sauna doplňků dodržet přírodní charakter.


Pokud vám samotná osuška nebo prostěradlo nestačí, zvažte koupi saunového oblečení.

Kilt do sauny , osuška do sauny se zipem nebo saunové župany vám mohou saunování zpříjemnit. Kvalitnější produkty mají dokonce antibakteriální ochranu, čímž se zbavíte hygienických rizik vstupu do saun v oblečení. Pestrá barva saunového ručníku do sauny se Vám nikdy nezaplete s dalšími ručníky v domácnosti.


Nejen osuška do sauny , ale i saunový ručník je důležitou součástí Vašeho vybavení do sauny. V našich končinách je bežné, že pred vstupom do sauny dostanete veľkú bielu plachtu. Na zahalenie a na podloženie sa v saune.


Prečo to nie je celkom vhodné a čo by sme namiesto plachty mali používať? Hľadáte kvalitný uterák do sauny či do kúpelne? Materiál froté, barva šedo-hnědá (pepplestone). Vyskúšajte Bamboo uteráky a osušky vyrobené z jemnej, rýchloschnúcej zmesi bambusu a bavlny.


Ve dvou barevných variantách. NYNÍ POUZE V PROVEDENÍ SAND! Zimní doba je časem saunování! Tato velurová osuška do sauny ze skaného froté z biobavlny je ideální volbou na zdravý, uvolňující pobyt v sauně. Grafický, moderní design zajistí v sauně módní vzhled.


Velikost x 140cm, vhodná na zabalení okolo těla. Děti do 6ti let mají pobyt s doprovodem ve wellness zdarma. V ceně každého wellness je na osobu osuška , prostěradlo do sauny a deka a základní občerstvení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky