pondělí 5. listopadu 2018

Damaster kr52

Benzínový křovinořez se silným 2-taktním motorem o objemu cm max. Sice na balíku - křehké - nicméně na motoru prasklý kryt výfuku a to hned na třech místech. Zlepšil bych kontrolu před odesláníma lépe uložený motor. Kryt motoru jsem zalepil tak reklamovat nebudu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Damaster kr52

Damaster KRalternativy - Heureka. Jeden z nejvýkonnějších křovinořezů na trhu nabízí řadu nadstandardních prvků. Hlavu nemusíte ani rozebírat.


Stačí strunu provléknout a otáčením navinout. Je-li struna v průběhu sekání opotřebovaná, není potřeba zastavovat práci a strunu vytahovat. Poklepejte hlavou o zem a. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt damaster kr52. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Další slevy zahradní techniky na Kupi. S 2taktním motorem o výkonu kW , který tento postrach zarostlých zahrad a trávníků ukrývá, si vždy prosečete cestu tam, kde právě potřebujete. Cena však zůstává velmi příznivá. Prohlédněte si aktuální katalogy a křovinořez damaster krs nadstandardní výbavou v akci eva.


Specialista v obchodu s elektromateriálem s nabídkou kompletního sortimentu pro elektroinstalační práce, s měřící a regulační technikou a důlní technika. Porovnání cen krovinorez damaster kr, srovnání cen krovinorez damaster krna portálu HLEDEJCENY. Díky promyšlené konstrukci strunové hlavy je nesnadné navíjení nové struny minulostí. Chytrá hlava s výměnou struny za pár sekund.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. S montáží je to tak, že návod je na starší verzi KR, ale s tím si snad každý poradí :) No a po smontování a nalití benzínu nastala ta paráda. Sytíč, nacucat cucákem, škubnout a jede. Po cca vteřinách ohřejvání chcípne, takže vypnout sytič, škubnout a jede dokud jí nedojde benzín.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. Velice výkonný benzinový křovinořez, osazený 2-taktním, vzduchem chlaz. Přidat produkt do oblíbených.


Damaster kr52

Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci. KŘOVINOŘEZ DAMASTER KR52. Křovinořez s příjemným držením, díky U rukojetím. KRNávod k použití Před instalací a prvním použitím si pozorně přečtěte tento návod k použití i další instrukce a upozornění. Uschovejte pro pozdější použití Ověřte si, zda máte řádně vyplněný záruční list a společně se záručním listem pečlivě uschovejte i doklad o zaplacení.


Akční nabídka od Kokiskashop. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky