úterý 6. listopadu 2018

Papírové boxy

Podívejte se na další nápady na téma Box , Dárky a Balení dárků. Pizza boxy , dortové krabice, food boxy v řadě vzorů, velikostí a provedení. Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy , obaly a krabičky. Zakázková výroba krabic.


Hodnocení produktu:.

Krabička na papírové kapesníky z MDF desky s motivem britské vlajky. Vrchní část krabičky je otevírací pro vložení papírové krabičky. Box na kapesníky využijete jako originální. Dózy a boxy do koupelny. Archivační boxy a krabice jsou zdrojem úspory nákladů a místa a dá se s nimi lehce manipulovat.


Vybírejte si Úložné boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Archivační krabice a archivační boxy jsou skvělými pomocníky do všech kanceláří a tam, kde je třeba uchovávat papírové dokumenty. Díky archivačním krabicím můžete uchovávat vše přehledně, přitom ale máte vše rychle po ruce, pokud potřebujete.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Abyste dosáhli dokonalého balicího systému, vyzkoušejte také naše vázací pásky nebo proložky z vlnité lepenky. Všechny tyto obalové materiály vám pomůžou těžký náklad bezpečně zafixovat, stabilizovat a připravit pro přepravu.


V našem e-shopu obalovým materiálem najdete obaly a obalový materiál za velkoobchodní ceny. Dodáváme do celé ČR do hodin. Dóza, box , krabička, dóza na papírové kapesníčky BAMBOU s bambusovým krytem.


Vyrábíme velké papírové přepravní boxy , krabice pro průmyslové a jiné použití s odolností, pevností a dalšími vlastnostmi dle požadavků. Menu boxy z EPS s integrovaným víčkem - různé druhy. Stylové, ekologické menu boxy v různých velikostech.


Zcela kompostovatelné, nepromastitelné, vhodné do mikrovlnné trouby. Pro menší prodejny jsou určeny papírové boxy pro položek. Do těchto boxů je možné umístit jak osiva zelenin, tak květin nebo bylinek.


Nejsou vhodné pro některé hrachy a fazole, které mají větší prodejní obaly, než ostatní hobby sortiment. Osazení těchto boxů řešíme individuálně dle přání zákazníka. Q soft papírové kapesníky kostka color 60ks 3vrstvé 1 celulóza.


Vhodná na všechny druhy jídel, velmi pevná, bez problémů udrží i jídla s omáčkou.

Přehledně můžete uložit věci pod postel, do skříně nebo kamkoli jinam. Boxy jsou navíc stohovatelné, takže šetří spoustu prostoru. Přepravní pevnostní boxy jsou velmi odolné obaly s vysokou pevností určené pro stohování, skupinové balení a ochranu zboží. Upřesnit parametry Cena: Kč. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.


Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů. Vybírejte si Papírové kapesníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nejprodávanější produkty. Objevte jednorázové nádobí a gastro zboží za nejnižší ceny v ČR. Jednorázové nádobí expedujeme do hodin.


Při každé kancelářské práci vzniká časem velké množství dokumentů a tiskovin, které musíme uchovávat. Ze zákonných důvodů je nutné uchovávat účetní doklady. A k tomu slouží speciální krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky