pondělí 19. listopadu 2018

Parní čistič diskuse

Tlak barů zaručuje dobré čisticí schopnosti. Výhodou je také rychlé nahřívání. Ruční čistič lze použít jako parní čistič na okna.


Větší přístroje představují parní čističe na podlahy. Kritéria výběru Plošný výkon. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor.


Pokud má parní čistič menší nádržku, znamená to časté dolévání vody a tím i prodlužování času (nutnost vytvoření páry). Pokud má malou kapacitu na tvorbu páry znamená to malou účinnost. První parní ráz může klidně odpovídat vyšší hodnotě při dostatku páry, ale další už nikoliv. Hodí se tedy na drobnější úklidové práce, tedy do běžné domácnosti nebo kanceláře.


Nižší tlak totiž nemusí stačit na větší znečištění a plochy. Mají mnoho variant, které se liší vhodností použití v konkrétních situacích. Poradíme vám, jaký parní čistič si vybrat do vaší domácnosti a na jaké parametry se při výběru zaměřit. Jsou to vyhozené peníze. Než jdete něco s ním dělat, předem musíte vysát (koberce) nebo setřít.


Ve sprchovém koutu Vám to vodní kámen neodrtraní. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tak s timhle zrovna zkušenost máme! Parní čistič , nebo parní mop? Pokud ho budeš používat tak 2× do roka, tak ok, ale na častější používání se nám neosvědčil bohužel žádnej parní čistič.


A to jsem jsme mysleli, že kddyž koupíme Kärcher, tak že to je něco echt…neni, je to stejnej šmejd jako všechny ostatní, až s rozdílem, že reklamace je u nich otřesná! TV začala jsem uvažovat, ale není čistič jako čistič , záleží na výkonu a barech. Má bohaté příslušenství, které je ukotvené přímo na čističi. Dá se pouze použít na jejich propaření a případného zbavení pachů a roztočů. Je ještě vhodný s pomocí trysky k odstranění fleků po kávě, víně, hořčici, čokoládě a činnosti domácích zvířat.


Chtěla bych parní čistič na čalouněný nábytek. Na nějakém slevovém posrtále jsem našla, že je vyrábí taky slovenská ORAVA. Máme od nich léta televizi, takže si říkám, že bych do téhle značky šli, kvůli kvalitě.


Ale samozřejmě na tom netrvám. Jde mi spíše o zkušenosti. Argumentů, proč si jej pořídit nám prodejci předhazují vcelku dost a po jejich přečtení možná i vy zjistíte, že by parní čističe a mopy. Kromě toho v našem testu najdete i výběr tradičních značek parních čističů a velký článek na téma „jak vybrat parní čistič “, ve kterém se budeme věnovat radám a tipům, podle čeho daný přístroj vybrat a koupit. Pevně doufáme, že se vám s naší pomocí podaří vybrat ten nejlepší parní čistič pro vaše potřeby.


Pára s obsahem nanočástic a negativních iontů nečistí jen povrchy, ale také vzduch v místnosti. Ahoj, máme doma jeden parní čistič od Firmy LUX a chceme ho prodat. Díky multifunkčnímu příslušenství můžete čistit různé plochy dle potřeby pomocí ruční a podlahové hubice nebo černého kulatého kartáčku, který je přiložen v balení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Fungují na principu stlačené páry, která v horké podobě odchází na vámi vybrané místo nebo plochu.


Existuje několik variant: ruční, pojízdné nebo parní vysavače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky