pátek 23. listopadu 2018

Pasírovač

Ariete Elektrický pasírovač , oranžový - Ariete. Praktický elektrický pasírovač s jednoduchým ovládáním. Je to jediný pasírovač schopný oddělit dužinu od semen a šlupky. S nízkou hmotností a malými rozměry je odolný proti nárazům a teplu a je snadno.


Určeno pro snadné a rychlé pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových a ovocných protlaků a pyré.

Hodnocení produktu:. Ahoj, máte někdo a používáte pasírovač ? Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré. TESCOMA pasírovač GrandCHEF. Pasírovač plastový se dvěma nerezovými kotouči. Praktická pomůcka k pasírování, není třeba připojovat do elektrické zásuvky.


Je vždy po ruce, lehké, 4Kč.

Plastový pasírovač je vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. Svíčková), kojeneckých výživ, bramborových a luštěninových pyré. Pasírování je v podstatě rozmělnění ovoce, zeleniny a dalších potravin. Paíruje se většinou přes síto, ale často se používá i mixér. Lehce se čistí a velice jednoduše se mění kotouče.


Lze mýt v myčce nádobí. Tento jemný pasírovač oceníte především pokud rádi vyrábíte domácí marmelády, kečupy, jemné zeleninové či ovocné pyré nebo dětské přesnídávky. A samozřejmě vám pomůže i při výrobě opravdu jemných zeleninových základů na omáčky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V čem pasírovač Grand CHEF vyniká?


Je vynikající pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových nebo ovocných protlaků a pyré apod. V pasírovači GrandCHEF připravíte protlak ze syrových nebo vařených rajčat i ze syrového ovoce s měkkou dužinou, např. Tento nerezový stojanový pasírovač je další z řady kuchyňských pomocníku, které určitě oceníte. Zvládné jemné i hrubší pasírování a dokonce dokáže i krájet suroviny na hranolky.


Free Shipping Available.

Celonerezový pasírovač je vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. Svíčková), kojeneckých výživ, bramborových a luštěninových pyré. Vlastnosti a výhody: Nový pasírovač z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu nahrazuje již doprodaný kovový pasírovač HANDY. Univerzálny pasírovač Culinaria , nerezové prevedenie, horný priemer misy 19cm , výška misy 8cm , dĺžka držadla 15cm , 3x sito s otvormi 2-5-mm. V príslušenství najdete disky s malými.


S tímto pasírovačem bude vaření jídel hračka. Využijete ho při přípravě omáček, jídel pro děti i polévek. Součástí jsou tři vložky s různými průměry otvorů. Záleží na vás, zda chcete konzistenci jemnější či hrubší. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky