středa 21. listopadu 2018

Tyčový mixér eta cabero

Tyčové mixéry patří mezi první spotřebiče, které obydlují naši kuchyni. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný. Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka.


Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér Příkon (W): 8objem hlavní nádoby (l): 1. Na tyčový mixér ETA Eclipse dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Pokud se porozhlížíte spíše po tyčovém mixéru, vsaďte na výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho místa a po připevnění nástavce je ihned připraven k provozu.


Bude tak vždy po ruce všem rodičům, usnadní vaření. Tyčový mixér Eta CABERO má tu hlavní výhodu, že má pomalý náběh motoru, a tím pádem se nemůže stát, že si mixovaný pokrm rozstříknete po celé kuchyni. Tento přístroj spolehlivě ušlehá a naseká, protože disponuje nerezovým tyčovým mixérem a dvojí šlehací metlou. Měl by být dobrým pomocníkem, který bude rychle po ruce.


Kromě motorové jednotky a. Díky skvělé výbavě a bohatému příslušenství už nebudete mít pocit, že vám v kuchyni dvě ruce chybí! Modrý LED displej a podsvícení tlačítka dodají na přehlednosti, pětiletá záruka na motor pak na. Okrem mixovania, sekania a šľahania sa hravo postará aj o strúhanie potravín. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Mixér s pořádnou výbavou.


Na mixéru naleznete i displej, který ukazuje rychlosti, možné nastavení rychlosti je až do stupně 8. Skvělou výhodou tohoto tyčáku je SoftStart systém, který zajišťuje pomalý náběh motoru a díky tomu si nerozstříknete mixovaný pokrm po okolí. Caber ponúka bohaté využitie. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Velice praktický a skutečně elegantně zpracovaný tyčový mixér nabízí hned funkcí v jednom kompaktním balíčku. Výkon, elegance a variabilita, to jsou základní kvality tohoto nepostradatelného domácího pomocníka. Nadstandardně vybavený mixér od české značky Eta , který si poradí díky bohatému příslušenství se sekáním, šleháním, mixováním, krájením i strouháním. To, že se jedná o špičkový přístroj, pak potvrzuje i to, že na něj výrobce poskytuje exkluzivní 5letou záruku. Je vyroben z hodnotných.


Výhodou je také plynulá regulace otáček a přítomnost Turbo režimu. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce. Proto vyzkouším co umí a pokusím se najít jeho slabiny.


Je určen k mačkání brambor na bramborovou kaši a své uplatnění najde i při přípravě zeleninových pyré, nebo dětské stravy. DC motor s dlouhou životností a vysokým výkonem 8W. Snadno jej sestavíte a připojíte k mixéru. Velkou výhodou je rychlá příprava. Tlačidlo START, systém Soft start, ergonomický tvar pre pohodlné držanie a atraktívny dizajn.


Dve nádoby o objeme a l, viečka, šľahací nadstavec, odnímateľný tyčový mixér , predĺžená záruka rokov. Neváhejte se nás zeptat! Na mixéri nájdete aj displej, ktorý ukazuje rýchlosti, možné nastavenie rýchlosti je až do stupňa 8. Skvelou výhodou tohto tyčáku je SoftStart systém, ktorý zaisťuje pomalý nábeh motora a vďaka tomu si nerozstrieknete mixovaný pokrm po okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky