pondělí 3. srpna 2015

Osuska minnie

Snom každého dievčatká je mať svoju osušku, ktorú si všade spozná a pri každom pohľade jej vyčarí úsmev na tvári. K vode a do bazéna bude mať zabaleno hneď. Svoju osušku bezpečne nájde medzi ostatnými vďaka Minnie pri opaľovania. Dětská osuška Setino Minnie bavlna-velur 70x1cm.


Licenční osuška potěší všechny malé obdivovatele této pohádkové postavičky. Ložní povlečení Minnie Mouse - oficiální licence Disney baby.

Toto oboustranné povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny. Na přední straně je obrázek myšky Minnie , na zadní straně jsou mašličky na růžovém podkladu. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Froté osuška - Minnie Pink.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kvalitný materiál osušky zaručuje stálosť farieb a dobrú savosť.

Materiál froté osušky je jemný a šetrný k citlivej detskej po. Tato osuška se bude hodit každé holčičce, která má tuto postavičku od Walta Disney ráda. Osušku využijí jak doma při koupání, tak i například na dovolené někde u moře nebo u bazénu.


Osuška s krásným motivem myšky Minnie. Stylová ikona, to je myška Minnie ! Myška Minnie s velkou růžovou mašlí ti dodá sebedůvěru, ať půjdeš kamkoliv. Příjemně měkká a hebká k pokožce. Od teď už nebudete muset přemlouvat svou holčičku, aby se šla večer umýt. Bude se totiž těšit na svou kamarádku MINNIE.


Dotek kvalitního froté bude pro pokožku vašeho dítka příjemný. Z druhé strany je osuška bílá klasická. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Free Shipping Available. Detská osuška s motívom krásnej Minnie nesmie chýbať v žiadnej domácnosti či na cestách. Táto osuška spoľahlivo osuší pokožku a zároveň nezaberie mnoho priestoru pri cestovaní.


Možnost praní na °C. Dětská plážová osuška Minnie puntíky v rozměru 70x140cm.

Dětská bavlněná osuška Minnie v bílé barvě s barevnými puntíky. Měkoučká licenční osuška s roztomilou myškou a puntíkovanou mašlí, v pestrých barvách, které jsou intenzivní i po mnoha vypráních. Krásna ružovo-biela pruhovaná licenčná osuška s myškou Minnie. Farby osušky sú veľmi intenzívne aj po mnohých vypraniach. Odporúčame prať pri teplote ° C. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Děti se s ní jistě rády pochlubí a snadno si svou osušku zapamatují. Plážová osuška Minnie prúžky je krásny darček pre všetky dievčatá. Z prednej stany je osuška potlačená obrázkom Minnie medzi prúžky. Z rubovej strany sú biele froté slučky, ktoré výborne sajú. Uterák so stálofarebnou potlačou má všetky okraje založené a prešité.


Originálná osuška s potlačou poteší každého priaznivca animované postavy MINNIE. Doplnky do detskej izby dokážu zázraky. Vybrali, vymysleli a ušili sme tie najkrajšie, ktoré premenia vašu detskú izbu na skutočné rozprávkové kráľovstvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky