pondělí 12. listopadu 2018

Keramický tácek pod pivo

Keramický podtácek patřil neodmyslitelně pod každý půllitr. Je trochu retro, ale to přeci nevadí, ne? Sice už na něj nejde psát tužkou, ale svoje kouzlo neztratil. Klasický keramický podtácek pod pivo pro opravdové fajšmekry.


Podtácek není jen frajeřina pivařů, ale zároveň praktická stylová věc, přetékajicí pěna nebude kapat na ubrus ani stůl, dno sklenice lze o tácek otřít a hospodský má kam psát čárky.

Tácek je hygienický a estetický. Doporučujeme jako skvělý dárek z. Vraťte se do minulosti a vychutnejte si své oblíbené pivo s keramickým podtáckem. Bíle glazurovaný keramický podtácek, který dodá konzumaci piva kouzlo. Jsem pivař, mám pivo rád. Nesedím každý den v hospodě, ale když už do ní jdu, tak si chci pivo vychutnat.


A nejradši chodím do pivovarských hospod. Je tam cítit ta radost, ta pýcha nad dobře uvařeným pivem a jistota číšnice, když dává pivo na stůl, že je to dobré pivo !

TÁCEK PIVNÍ, PODLOŽKA POD PIVO , PODTÁCEK z měkkého skla PVC 10x10x0. Chcete svůj stůl chránit před poškrábáním, nárazy a tekutinami? Půllitr na pivo Manheim a keramický tácek. Dárek pro milovníky piva - sada masívního skleněného půllitru na pivo typu Manheim a klasického keramického podtácku.


Potěšte znalce piva a nechte jej vychutnat si svou oblíbeno. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. E-SHOP JEDE DÁL A PIVO TEĎ POSÍLÁME DO CELÉ ČR A VOZÍME ZDARMA PO PRAZE ! Designový pivní tácek , praktický stylový dárek nebo suvenýr z Brna. Pivní podtácek (podložka pod pivo ) je používán jako ochrana stolu před jeho ušpiněním pivem či před vzdušnou vlhkostí zkondenzovanou na vnějším povrchu sklenice.


Rozměry 95xmm, šířka mm. Je kombinací skvělého designu a precizního zpracování. Tento KRÁSNÝ keramický krýgl udrží pivo pěkně studené. Bílý (lesklý) keramický tácek s červenými a nazelenalými kachličkami, zaspárované tmavě šedou spárovačkou, průměr cm. Mramorový tácek není jen upomínkový či dárkový předmět, ale i funkční dekorace pro každodenní použití – pod ranní kávu nebo večerní sklenku vína.


Sada podložek pod sklenice WMF Lo.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pivní tácek (či pivní podtácek, podložka pod pivo ) je v současné době používán jako ochrana stolu před jeho ušpiněním pivem či před vzdušnou vlhkostí zkondenzovanou na vnějším povrchu sklenice. Stylový půllitr s kovovým víčkem na originálním keramickém podtácku. MRAMOROVÝ TÁCEK Pivo pro tátu.


Pro muže, kteří mají rádi jedno orosené. Každého tátu potěší stylový mramorový tácek pod pivo a co více, tento dárek ocení i maminka, protože nebude mít na stole kolečka. Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou. Z vlastního přeci nejlíp chutná, tak obdarujte svého blízkého pivaře vlastním půllitrem v jemu charakteristickém designu. Součástí osobního půllitru je typický hospodský keramický tácek , na kterém můžete pivaři čárkami evidovat jeho přísun.


Historie pivního tácku se začala psát v sousedním Německu, kde to vlastně není tácek , ale pivní poklop - prostě Bierdeckel. Odkud se ale takový divný dekl vzal, kdyľ se vlastně hodí jen pod pivo ? To je ovąem omyl, po jehoľ stopách se musíme vydat zpět aľ do 19. Tehdy totiľ byly pivní ľejdlíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky