pondělí 5. listopadu 2018

Skleněná nádoba na vodu s kohoutkem

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Perfect home Barový džbán na nápoje s kohoutkem L. Skleněná barová party nádoba (Džbán) s kohoutkem na nápoje, na vodu s citronem, na džus, na domácí limonády, party drinky.


Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovači. Ideální na limonády, džusy či domácí šťávy. Sada se skládá z nádoby s kohoutkem , setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu. Do nádoby natočíte vodu , přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít.


Nádoba na limonádu s kohoutem YORKSHIRE 7l. Do dózy s kohoutem se vejde až 7l vašeho oblíbeného nápoje. Skleněná nádoba s kohoutkem a víkem - dávkovač nápojů, l Emako. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těž.


Kemis Skleněná láhev s kohoutkem l. Dospělí ji využijí nejen za horkých letních večer. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Dopřejte své kuchyni či domácímu baru vintage šarm s naším skleněným zásobníkem na vodu ! Tato starožitná skleněná nádoba na vodu s kohoutkem je vhodná k servírování celé řady různých nápojů. Dávkovač na nápoje se vám bude v horkých dnech hodit Praktický pomocník do každé domácnosti, který.


Sud z odolného plastu s objemom 5litrov je vybavený v spodnej časti kohútikom. Dekorativní sudy na dešťovou vodu s víkem v barvě hnědá, černá, terakota a antracit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available. Stylová skleněná nádoba s kohoutkem bude favoritem na každé párty.


Orion láhev s kohoutkem k vypouštění tekutiny můžete využít na party bowle, ovocné šťávy nebo limonády. Nevhodné pro servírování horkých nápojů. Party nádoba na pití s kohoutkem. Na zahrádce mnohdy nemáme k dispozici umyvadlo. Tento problém však vyřeší šikovná kovová nádoba na vodu s kohoutkem , díky které si budeme moci pohodlně umýt ruce či opláchnout špinavý hrneček.


Krásně tvarovaná nádoba na vodu nebo domácí limonády bude nepostradatelnou součástí. Plastové nádoby na vodu určené na celou řadu využití s kohoutkem i bez. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie.


Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem , 3l Gsud na dešťovou vodu. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Materiál: skloBarva: žlutáPěkná skleněná nádoba na nápoje s kohoutkem bude skvělým pomocníkem v letních dnech, při oslavách, dětských party atd.


Barel na vodu s kohoutkem l Plastová nádoba nabízí dostatečný objem, snadnou manipulaci pomocí pevného kovového madla a jednoduché vypouštění přes plastový ventil. Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Naše nádoba na vodu s kohoutkem má kompaktní rozměry pro umístění prakticky kdekoliv, přitom je dostatečně velká na mnohonásobné umývání rukou. Víko navíc zaručučí čistotu vody, zabrání vniknutí nečistot a také zamezí ohřevu vody od Slunce a tím minimalizuje množení bakterii. Sudy na dešťovou vodu jsou skvělými doplňky na zahradu, které šetří drahou pitnou vodu , ta navíc není k zalévání ani zdaleka tak vhodná, jako takzvaná dešťovka.


Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky