čtvrtek 6. září 2018

Tlakové myčky

Jak si usnadnit údržbu a čištění ploch v okolí domu? Skvělým pomocníkem je tlakový čistič. Přenosné tlakové myčky neboli vapky či wap jsou velmi účinný nástroj na čištění nečistot pomocí vysokého tlaku vody.


Lze je použít na mytí aut, motorek, jízdních kol, fasád rodinných domů, zámkových dlažeb, teras, zahradního nábytku, bazénů, ale i stavebních a zemědělských strojů ad. Rychle opláchnou čerstvou i usazenou špínu z různých povrchů. I vašeho motorového miláčka umyjí raz dva, a to včetně podvozku. Opláchnou čerstvou i usazenou špínu z různých povrchů.


Pomocí tlakových myček lze vyčistit: dlažba, potrubí, auto, kolo a další. Co musíte vědět před pořízením tlakové myčky ? Co třeba levné tlakové myčky , vyberete si? Pro pohodlné profesionální používání jsou osvědčenou volbou horkovodní tlakové myčky , které využijete například pro čištění automobilů a motocyklů, ve výrobních halách, při práci kolem domu, v garážích i na mnoha dalších místech. Tlaková myčka WAP se rovněž používá na čištění bazénů, chodníků nebo.


Příslušenství pro tlakové myčky BOSCH, Wap Nilfisk, MAKITA, HECHT atd. Uvažujete-li o nákupu tlakové myčky , nebo již nějaký vysokotlaký čistič vlastníte, zcela jistě bude vhodné zamyslet se také nad nákupem vhodného příslušenství. Je to opravdu krásný pocit, když se před vámi rozzáří zašpiněné auto nebo ošuntělá fasáda. Tlakové myčky Kärcher navrátí vašemu majetku lesk a novotu, a to bez zbytečné námahy. Profi vapka Karcher pro čištění přístrojů, vozidel nebo budov disponuje revoluční pistolí Easy!


Force, rychlospojkou Easy! Click a keramickým ventilem s dlouhou dobou životnosti. Vapky ( tlakové myčky ) Vapky ( tlakové myčky ) skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. KÄRCHER, Nilfisk, Bosch a dalších. V tlakových myčkách a vysokotlakých a tlakových čističích se vyznáme a odborně vám poradíme. Najdete u nás tlakové myčky a čističe různých výkonů pro různá použití, od hobby přístrojů pro občasné použití až po profi výrobky, které jsou v permanenci každý den. Autošampon do tlakové myčky.


Někdo jezdí se svým autem do myčky , jiný si je umývá sám, ať už z toho důvodu, že nechce zbytečně utrácet peníze za myčku, nebo nedůvěřuje myčkám a má. Jedná o velmi účinný stroj, který pomocí silného proudu vody dokáže vyčistit spoustu materiálů a povrchů, mezi které patří např. Jsou ideální například pro čištění. Nabízíme kvalitní tlakové myčky STIHL.


Tlakové myčky

Silné motory, vysoké tlaky vodního proudu, kvalitní čerpadla to vše jsou charakteristiky námi nabízených tlakových myček. Plynulá regulace tlaku a množství vody a bypassový režim nechybí v žádném stroji. Profesionální vysokotlaký čistič pro čištění studenou i horkou vodou v stavebnictví, průmyslu a dalších oblastech. S početným příslušenstvím Kränzle se tlakové myčky Kränzle stávají vytrvalými pomocníky v různých oblastech čištění. Benzínové vapky Dokonalou mobilitu a velmi vysokou účinnost vám nabídne tlaková myčka benzínová.


Tento typ myčky je určen spíše pro venkovní využití, a to především z důvodu odpadních plynů z výfuku. Benzínové myčky jsou vybaveny tryskami různé intenzity proudu, přetlakovým ventilem, silným čerpadlem i dostatečně dlouhou hadicí, která umožňuje. Před koupí tlakové myčky (wapky) je třeba si položit otázku, na co ji budete používat a jak často. Teprve potom se můžeme posunout dále a vybrat „správný“ vysokotlaký čistič např. Zvládnou odstranit nečistoty za kratší čas a spotřebují méně vody než při práci s klasickou hadicí.


Tlakové myčky

Husqvarna RC 3TS AWD. Výkonný a všestranný rider HUSQVARNA RC 320Ts AWD s náhonem na všechny kola, vhodný pro vlastníky nemovitostí, kteří požadují vynikající efektivitu, ovladatelnost a perfektní výsledky po celý rok. Plochá proudová tryska je všestranná víceúčelová tryska určená k úkolům, jako je čištění vozidla, zahradního vybavení a dlažby.


Vysokotlaká Myčka Bosch Advanced Aquatak 140. Otočná tryska poskytuje vysoce. Prodáváme tlakové myčky značek Michelin. V naší nabídce tlakových myček najdete tlakové myčky přenosné, těžší a výkonější tlakové čističe.


Tlakové myčky

Na tlakové myčky poskytujeme záruční a pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky