pátek 14. září 2018

Jaký epilátor

Ve prospěch IPL epilátorů hovoří určitě bezbolestnost a dlouhodobý efekt krásně vypadající a hladké pokožky bez chlupů. Užít je můžete k epilaci v oblasti intimních partií, podpaží a obličeje. Při jeho nákupu se nezapomeňte informovat o tom, pro jaký typ pokožky je daný IPL epilátor vhodný. Podle způsobu odstranění chloupků rozlišujeme několik typů epilátorů.


Při výběru konkrétního typu epilátoru je rozhodující, jak a na jaké části těla chcete epilátor používat. Mnozí lidé zaměňují epilátor a depilátor mezi sebou, proto se později v článku podíváme na epilátor a jaký je rozdíl mezi nimi. Díky tomu, že depilovat si nohy potřebuje každá žena, je výběr modelů. Jaký dámský epilátor je nejlepší?


Epilátor nabízí rychlosti. Pomalejší je vhodná pro začátečníky, ale také pro citlivé partie. Rychlejší využijete pro holení nohou a jiných větších míst na těle. Výrobce uvádí, že si epilátor poradí s chloupky o délce mm, ale rozhodně lepších výsledků dosáhnete, pokud budou mít chloupky 2-mm.


Depilátor a epilátor v jednom přístroji. Dva přístroje, z nichž jeden chloupky zkracuje a druhý odstraňuje. Použití těchto dvou strojků je nyní možné zkombinovat do jednoho. V tomto případě hledejte epilátor , který má jako nástavec holící hlavu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Odstraňování chloupků pomocí epilace může trvat delší dobu a při použití klasických pinzetových epilátorů bývá bolestivější. Při depilaci se zbavíte chloupků jen na povrchu pokožky, a proto je účinek krátkodobý. Epilace naopak odstraňuje chloupky s kořínky.


Nejlepší epilátor , jaký jsem kdy měla. Trhání chloupků opravdu bolí minimálně, nevím čím to je :-) Oholení vydrží dlouho. Design epilátoru je jednoduchý, podobný silnější fixe, tudíž parárdně padne do ruky a umožňuje pohodlné ovládání, čisté linie, působní luxusně.


Hodí se pro epilaci v oblasti bikin, podpaží a obličeje. Naopak se kvůli citlivosti pleti nedoporučuje k použití na některé oblasti obličeje (lícní kosti a tváře) a krk. Obecně se IPL epilace nedoporučuje pro příliš tmavou pleť a. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: jaký epilátor ? Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Princip fungování jakéhokoliv epilátor jedalší: několik párů plechových disků otáčet a přijdou do styku, zachytit chloupky jako pinzety, jejich odstranění z kořene. Tento jev se nazývá multipintsetnoy systém a použít jej všichni výrobci epilátory.


Avšak tento systém má své vlastní. Dobry den chtela bych poprosit o pomoc s vyberem epilatoru. Některé ženy mohou využívat jak depilátor, tak i epilátor.


Mam velmi citlivou kuzi (jsem atopik), nyni mam Braun Silk epil ale po. Ráda bych si pořídila nový epilátor , ale v nabídce je jich tolik, že nevím, jaký vybrat. Měla by vyhovovat jak cena tak hlavně funkčnost a slušný výsledek.


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Ahoj, blíží se moje narozky a tak bych si přála nějaký epilátor , ale na trhu je jich tolik, že prostě nevím který Úsměv Byl by to můj první …Mám na něj požadavky aby se dal použít i ve sprše, měl i holící hlavu, protože nějaké ty intimní partie nevím jak bych si s ním zatím holila aby měl i ty nástavce na holení podpaždí a tam dole, no a co já vím co je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky