čtvrtek 13. září 2018

Regály na šanony

V této kategorii máme základní druhy archivačních regálů. Klasické kovové regály s dřevotřískovými a kovovými policemi jsou navrženy tak, aby se na každou polici pohodlně vešel na výšku typizovaný šanon. Množství šanonů na polici je dáno šířkou regálů. Jelikož se jedná o těžké předměty, dbáme na to, aby byly regály dostatečně spolehlivé a stabilní.


Jsou konstruované tak, aby zvládly vysoké zatížení.

Do regálových polic můžete naskládat šanony všech. Konstrukce regálů na šanony byla vyvinuta, aby poskytovala vysokou hmotnost a zároveň byly tyto regály jednoduše mobilní. Z hlediska designu jsou oblíbené například lakované regály v různých odstínech barev. Pro skladování šanonů jsou vhodné i pozinkované či celokovové regály. Otočné regály na šanony Archivační regál obsahuje otočný systém, díky kterému lze uspořádat do regálu až 1pořadačů, přičemž si otočný sloup vezmu jen cca mprostoru.


Díky tomuto systému můžete ušetřit až prostoru. Archivační regály na šanony jsou charakteristické především svými rozměry a počtem polic optimalizovanými na skladování šanonů. Nabízíme je v různých typech, například s bočními opěrnými stěnami nebo dokonce tzv.

Zpravidla jde o regály s plechovými policemi, které. Kovové policové skříně a kancelářské spisové skříně na šanony jsou to, po čem nejen váš archiv touží. Uspořádejte vše s přehledem a elegancí a již nikdy neztrácejte čas zbytečným hledáním. Oboustranné regály na šanony. To zamená, že regál môže byť umiestnený pri stene, tým pádom prístup k šanonom je len z jednej strany.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kovové regály do skladov, regály do dielní či do archívu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje.


Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK. Regály a police můžou mít spousty podob. KNIŽNICE A REGÁLY Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby?


Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF. Kancelářské regály na šanony by neměly chybět v žádné pracovně.


Vybrat si můžete z různých druhů například pouze policové se skříňkami nebo se šuplíky.

Doporučila bych kombinaci uzavřeného a otevřeného prostoru. Zákazníci se mě často ptají, jak zařídit pracovnu, která nemá mnoho místa. Na stole, pod stolem, v pravém i levém rohu místnosti, na skříni, ve skříni i na parapetu. Pokud vás už nebaví potkávat šanony na každém kroku, pořiďte si praktický regál na šanony , do kterého je snadno a přehledně uložíte. Kovový regál je na archivaci šanonů ideální.


Kancelárske regály dodávame v prevedení jednostranné alebo obojstranné s prístupom z oboch strán. Jednostranné regály na šanony. Stačí si tedy pouze vybrat ty, které Vám přijdou nejvhodnější a jednoduše objednat. Knihovna má zpravidla plná záda, ale regál ne. U knihovny najdete dvířka, která zabraňují usazování prachu.


Regál dvířka nemá, ale je možné do něj naskládat úložné boxy. Hľadáte nové regály , použité regály alebo bazarové regály ? Na e-shope Bazaroveregaly. Máme pre vás dobrú správu.


Na rozdíl od většiny e-shopů prodáváme i na fakturu se splatností dní od dodání zboží, delší termín splatnosti je po dohodě možný. V případě pravidelných nebo větších objemů poskytujeme zajímavé slevy, prodáváme i velkoobchodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky