středa 5. září 2018

Survival nuz

Large survival knife made by knifemaker Přemysl Moc - Mudžehedin. Leather sheath with a pocket for a mini surival kit (Zippo size), firsteel holder and paracord. The sheath lets you to wear it in. The right gear in your backpack can literally save your life.


Ocel řady 4ještě není taková bomba, ale rukojeť z Micarty se.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Expedice zásilek funguje normálně. Commission supports the channel and enables Lilly to make more awesome videos. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Free Shipping Available.

Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Taktický nůž ENERGY SURVIVAL je velice praktický nůž do nepříznivých situací i na zálesácké táboření! MoV je ostře broušená do praktického esovitého tvaru s pilovitým ostřím u rukojeti - pro efektivnější a snažší řez! Horní část čepele je ostře.


Pokud se rozhodnete k využití této šikovné vychytávky je nutné ještě před jejím použitím oškrabat ochranný povlak. Tento nůž je právem označen jako SURVIVAL. Speciální tvarování čepele dovoluje nůž použít k řezání, sekání, bodání, rozbíjení. Velmi kvalitní survival nůž, který měří celkem 35. Zelenou šňůrou omotaná rukojeť, uvnitř rukojeti je kompas a survival kit.


VARMS BUSH 7- ZNACKOVY LOVECKY NUZ OCEL 80cRvBUSHCRAFT SURVIVAL. Aukce Kč s dopravou 2Kč. Mora je určený pro přežití v divočině a jejímu porozumění, ale i pro pohodlný pobyt v přírodě -nůž je optimálně adaptovaný na procvičování dovedností při přežití, jako je rozdělání ohně, stopování.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ultimate Knife je survival nůž na jehož návrhu se podílel samotný Bear Grylls.


Verze s kombinovaným ostřím z nerezové oceli 7Cr17MoV a perfektní rukojetí, která nabízí nekompromisní úchop.

Nůž je dodáván včetně praktického pouzdra, které v sobě ukrývá feritovou tyčinku a diamantový brousek. Survival nuz najdete a porovnáte na Srovnanicen. Je moderní variace klasického designu. S plným plochým broušením a sekundárním úkosem je určen pro ty, kteří chtějí malou nenápadnou pevnou čepel s klasickým vzhledem a trvanlivým okrajem broušení.


Nerezová ocel 440A propůjčuje noži výborné řezné vlastnosti. Ostří čepele je po celé délce hladké. Speciálně tvarovaná čepel je vhodná pro zpracování dřeva, jídla nebo kůže. Kotu Tanto je koncipován jako nůž pro přežití. Skvěle ho využijete při pobytu v přírodě, lovu, rybaření.


Disponuje však funkcemi, které využijete i při řešení krizových situací. Krásný moderní pevný lovecký nůž do lesa, k ohni, na tábor či turistiku. Bushcraft nůž, který pohladí ruku i oko!


Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky