úterý 18. září 2018

Koupací sud prodám bazos

Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. Ostatní - Prodam sud bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Oblečení - Prodam koupaci bazar. Stroje - Prodam sud bazar. Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus.


Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu - 2litrů v cenách 1- 3kč. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud ? Název koupací sud , pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Prodám nepoužité plavky - šortky ONEILL AOP č. CeloNerezový koupací sud včetně dna koupacího sudu, konstrukce a pece. Nabízím výrobu a prodej nerezových koupacích sudú s externím pecem. Stojan je funkční, dopo sud používaný, likvidace prodejny.


Matrace jsou téměř nepoužité,zcela čisté,se snímatelným potahem na zip,pratelná při 60°C. Jsou dosud v záruce,na jádro matrace se vztahuje záruka let. Fréza byla v provozu všeho všudy cca hodin, stav nového stroje.


Rozšíření posuvného stolu. V 60-ti litrových sudech. K dispozici jsou sudy celkem 2litrů. Karavan je v excelentním stavu, ideální pro rodiny s dětmi. Vzhledem k nasemu spatnemu zdravotnimu stavu.


Vyska v kohoutku-1a 160cmOba zdravi,klidni,osetrovani,bez urazu,ustajeni celorocne v boxech,ziveni dobře. Zvykli na jezdeni v prirode. Nekopou,nekousou,na cisteni kopyt a kovani stoji.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Byla to spodní guma v řadě a ležela na sudu v kaluži nafty. Není děravá,ale nevím jestli je použitelná na ráfku. Sudy na dekoraci a vodu.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Materiál: dřevo masiv mango - lakované.


Sloužilo jako výstavní kus. Osobní vyzvednutí 60km od ČB (upřesněno mailem nebo po tel) po předchozí domluvě. Vhodný pro autoservis, autodopravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky