pondělí 3. září 2018

Cestovní vysoušeč vlasů

Abyste dosáhli požadovaného efektu, nepoužívejte cestovní fén s difuzérem na nejvyšší rychlost a teplotu foukání, aby se vlasy v nástavci udržely. Cestovní fén mnohdy nabídne víc. Jeho vynález – vysoušeč vlasů , byl podobně jako vysavač těžký a do běžné domácnosti příliš velký.


Jeho častým používáním se vlasy navíc začaly velmi brzy ničit. Dnes jsou na trhu vysoušeče vlasů , které jsou o mnoho šetrnější a bezpečnější. Stylový cestovní vysoušeč vlasů pro vytvoření dokonalého účesu nejen na cestách.


Díky sklopnému držadlu nezabere místo a vejde se do každého zavazadla. Pokud chcete krásné vlasy bez kompromisů, náš cestovní vysoušeč vlasů On The Go je volba přímo pro vás. Navíc jeho kompaktní design znamená, že si již nemusíte vybírat mezi párem bot a krásnými vlasy, když máte málo místa v. Pocit, který si nesete po vyfoukání vlasů ze salónu, je těžké přebít.


Chtěli jsme, abyste tento pocit měli i doma, takže se můžete cítit fantasticky s našemi řadami, které budou vyhovovat každému. Kdo bude vysoušeč vlasů používat? Toto je důležitá otázka, jelikož každý z nás má jiný typ vlasů. Lámavé a křehké vlasy vyžadují jiný přístup než pevné a husté kadeře.


Pro vlasy se sklonem ke krepatění je vhodné pořídit si fén vybavený ionizérem. Existují i fény pro barvené vlasy. Tento vysoušeč vlasů má nastavitelné dvě rychlosti. Produkt je velmi kompaktní, lehký a tedy ideální na cesty. Skládací cestovní vysoušeč vlasů zažehná každou neočekávanou událost.


Cestovní vysoušeč vlasů

Má nízkou hmotnost a sklopnou rukojeť, takže se snadno vejde i do malého příručního zavazadla. To z něj dělá ideálního parťáka na cesty. Zatímco navenek zaujme atraktivním designem, uvnitř se skrývá výkonný motor, který umožňuje. Tento fén je ideální na cesty, a to díky sklopné rukojeti a speciálnímu cestovnímu pouzdru, takže v zavazadle zabere jen minimum prostoru.


U fénu najdete i koncentrátor vzduchu. Test cestovních fénů na vlasy. Aplikujte je nejdříve do konečků vlasů , které jsou náchylné k přesušení, a následně po celé délce.


Cestovní vysoušeč vlasů

Buďte první a napište svůj názor! Vysoušeč vlasů držte ve vzdálenosti aspoň cm. Proč u sebe nemít sílu úpravy vlasů , kamkoli se vydáte?


Nejvýkonnější cestovní vysoušeč vlasů StyleGo s ionizační funkcí značky Braun. Gumové ochranné boční nárazníky zabraňující odření fénu při odložení. Dopřejte si s vysoušeči Rowenta sušení vlasů v profesionální kvalitě. Aby vlasy vypadaly a byly hebké, lesklé a snadno se upravovaly do účesu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ionizace, Studený vzduch, Profesionální ultra lehký vysoušeč vlasů se sklopnou rukojetí v nápaditém červeném designu. Inzerát CESTOVNÍ VYSOUŠEČ VLASŮ v okrese Domažlice, cena 100Kč, od Bazar Nový Dvůr na Sbazar. Popis: Nabízím cestovní vysoušeč vlasů. Omlouvám se,ale na dobírku nezasílám.


Zasílám po zaplacení předem přes Českou poštu,nebo je možné po domluvě i osobní převzetí v Horšovském Týně. Cena je udána bez poštovného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky