pátek 14. září 2018

Čistící prostředky star

Mycí prostředky STAR - čistota s úsměvem. Působí v oblasti průmyslového čištění a odmašťování, profesionální úklidové a gastro chemie, malospotřebitelského sortimentu pro domácnosti, potravinářském průmyslu a zakázkové výrobě. Obsahuje antibakteriální a antifungicidní přísady a speciální látku zamezující rychlému usazování vodního kamene. Zachovává lesk a svěží vůni.


Testy ukázaly, že použití extrakčního čištění koberce teplým čistícím roztokem snižuje biologickou kontaminaci koberce.

Prostředky Star jsou biologicky odbouratelné, plně respektující životní prostředí a lidské zdraví. Jsou vytvářeny s maximálním ohledem na přívětivé, jednoduché a přitom výkonné řešení daných potřeb. Seznamte se s kompletní nabídkou čistících prostředků.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Ideální čistící prostředky K čištění podlah, koberců, oken, toalet, koupelen, personální hygienu a mytí nádobí. Hygienické a dezinfekční prostředky , speciální a univerzální čističe, super koncentráty, aplikační systémy pro profesionální úklid a čištění.


S garancí snížení nákladů na úklid. Naše úklidové a čistící prostředky Vám s tím snadnou pomohou.

Mnoha zákazníky ověřené čistící prostředky Vám pomohou uklidit celý dům od vodního kamene, ale také jsou účinnými pomocníky v úklid kuchyně, WC, koupelny, odpadů a podlah, ale také jsou vhodní pro potřebu dezinfekce. Najdete zde univerzální i specializované čističe, úklidové pomůcky, mopy i dezinfekci. Chcete si splnit sen a mít dokonale čistou kuchyň? ODMAŠŤOVACÍ A ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY - LEHKÉ KOVY.


Průmyslový, nepěnivý, vodou ředitelný přípravek řady STAR , určený k čištění slabě, středně a silně znečištěných povrchů: barevné kovy a jejich slitiny. Alkoholový prostředek k rychlému a dokonalému čištění středně znečištěných omy. STAR univerzální čisticí alkoholový přípravek. Všechny informace o produktu Speciální čistící prostředek STAR Likvidátor mechu a lišejníku - Mechožrout 500ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze STAR Likvidátor mechu a lišejníku - Mechožrout 500ml.


PROFI Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Savo Original je určený k dezinfekci vody a povrchů v domácnosti a už více než let se těší velké přízni spotřebitelů na českém trhu. Jeho použití je všestranné.


Elektronickým zařízením, které nám poskytují prostor pro práci, zábavu a komunikaci s ostatními, bychom se čas od času měli odvděčit zaslouženou údržbou vedoucí k jejich ochraně, zachování hezkého zevnějšku a funkcí. Fyzikálně-chemické prostředky. Existuje několik faktorů, které určují, jaké složení by se mělo pro čisticí prostředek použít. Je to zejména druh čištěného materiálů, použitý nástroj, odolnost proti špíně a typ této špíny.


Například všechny z níže uvedených prostředků se používají k čištění skla.

Tyto firmy vyrábí ekologické čistící a mycí prostředky a zařízení, které se používají k průmyslovému čištění v autodílnách, ve stavebnictví, v zemědělství, v potravinářském průmyslu, v textilním průmyslu, v tiskárnách, v elektrárnách a také v dopravě, jak automobilové - osobní i nákladní, letecké. Na čištění koberců a textilií extraktory a kobercové automaty. Zde se nacházíte: Heureka. Odmašťovací a čistící prostředky STAR. Dodáváme kvalitní a účinné odmašťovací a čistící prostředky pro povrchovou úpravu kovů v průmyslu, vodou ředitelné, ekologické, biologicky odbouratelné a nehořlavé.


V sortimentu je rovněž pestrá paleta výrobků pro profesionální čištění a úkli gastrochemii. Všechny informace o produktu Čistící prostředek do koupelny a kuchyně STAR čistící prostředek na koupelny s rozprašovačem lesk 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze STAR čistící prostředek na koupelny s rozprašovačem lesk 5ml. Star brite E-shop Čistění a údržba lodí Mycí a čistící prostředky Čistič trupu pod čarou ponoru 66Kč (54Kč bez DPH) Detail. Lodní šampón 24Kč (19Kč bez DPH) Detail.


STAR Hygienický chlorový čistič (chlorový čistič), 1L - koncentrovaný dezinfekční a čisticí prostředek pro vlhký úkli čištění a dezinfekci ploch a předm. Přípravek na mytí a voskovaní 4ml 4600. BIKEWORKX Shine Star Mat 2ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky