čtvrtek 27. září 2018

Servis catler

Provádíme kompletní servis kávovarů značky Catler a dalších, včetně veškerého příslušenství. Servis is a great UK brand. Our appliances include Washing Machines, Gas and Electric Cookers, American and Retro fridge freezers and Retro Fridges.


All packed with great features made for real life. Kávovary Catler se vyznačují elegantním designem v jednoduchých tvarech a výběrem exkluzivních materiálů. Pokazil sa vám Catler ?

Používame originálne náhradné diely. Vybrané spotřebiče CATLER jsou letošním roce nově uváděny na trh pod značkou SAGE. V současnosti se tak můžete u vybraných prodejců setkat se shodným výrobkem, prodávaným pod oběma značkami. Záruční a pozáruční servis zůstávají beze změn. Zastoupení v České republice FAST ČR, a. Počas nasledujúcich pár mesiacov sa tak môžete u vybraných predajcov stretnúť s rovnakým výrobkom, predávaným pod oboma značkami.


Záručný a pozáručný servis zostávajú bez zmien. ZastÚpenIE v sLOVENSKEJ republiKe FAST PLUS, spol.

CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. CATLER nabízí kvalitní spotřebiče světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází odšťavňovače, kávovary či grily, oceňované díky funkčnosti i špičkovému designu. Autorizovaný servis Catler. Upozornění: Nejsme servis kuchyňských robotů. Prosím obracejte se přímo na udané kontakty.


Kliknutím v mapě na značku zobrazíte kontakt přímo na danou pobočku. Kontakt na zastoupení v ČR. Vážení zákazníci, z dôvodu zabránenia šírenia vírusu COVID-momentálne nie je možné objednať tovar so spôsobom platby na dobierku, aby sa zabránilo používaniu hotovosti. Pozáruční servis kávovarů značky Catler provádíme s velkým důrazem na plnou spokojenost našich zákazníků. V případě jakékoliv závady Vašeho kávovaru nás stačí pouze kontaktovat a naši technici jsou připraveni přijet k Vám do kanceláře nebo domácnosti.


Nabízíme kvalitní záruční servis kávovarů Catler , ať už se jedná o soukromé, firemní nebo komerční přístroje. Jinak řečeno, postaráme se o váš kávovar ve firemní kanceláři, v provozovnách, v kavárnách a restauracích, ale také ve vaší vlastní. Sme najväčší pozáručný servis na Slovensku s najlepšími službami pre zákazníka.


Môžete k nám kávovar priniesť, alebo prídeme ku Vám. Přestal Vám fungovat kávovar a Vy nemáte možnost si udělat lahodnou kávu? Svoz a odvoz po Brně po telefonické dohodě.

Naše know-how pravidelne zdokonaľujeme nie len praktickými skúsenosťami, ale aj pravidenými školeniami u výrobcov a servisných dodávateľov. Preto dokážeme zabezpečiť komplexný servis na takmer všetky profesionálne kávovary na našom trhu, či už sa jedná o údržbu alebo, komplexnú renováciu starších kávovarov. Check Out Irish Numbers on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Find Irish Numbers now!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky