čtvrtek 20. září 2018

Stojan na sklenice

Možnost připevnění na stěnu nebo polici. Ručně vyrobeno z masivního palisandru. Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem.


Nástěnný držák na víno a dvě sklenice vyrobený z masivního smrkového dřeva. Co si budeme nalhávat, každý má rád svou oblíbenou láhev a minimálně dvě sklenice po ruce, nečekané a radostné příležitosti se dějí přece často.

Víno a sklenice nejsou součástí balení. Síla desky je cca cm. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Vítejte v e-shopu s kvalitními stojany na víno a příslušenství k vínu. Pokud jste milovníkem vína, nebo si jen potřebujete doplnit interiér a uspořádat sbírku vín, tak jste na správné adrese.

V našem e-shopu naleznete stojany na víno, sklenice na víno a příslušenství k vínu. Přečtěte si něco o našich produktech: 1. Nerezový stojan na sklenice na víno pojme sklenic. Vyroben z kvalitního nerezu, lze jej pověsit na jakýkoliv strop.


V tomto obchodu se specializujeme na vlastní a špičkové české výrobky a zboží pouze od vyzkoušených dodavatelů: potřebujete-li stojan na víno, neváhejte a jděte do čistého designu značky RAXI. Od firmy Crystalex zde naleznete sklenice na víno a karafy v mnoha. Tento regál na víno má míst na lahve. Díky stojanu již nemusíte umísťovat skleněný soudek na okraj stolu, můžete jej postavit kamkoliv potřebujete. Materiál- přírodní dřevo, ruční výroba.


Je lehce přenosný, stabilní. Použití- malá vinotéka i jako dekorace byt, chata, chalupa, pergola. Můžete zakoupit také jako dárkový předmět. Zdroj a návod: itallstartedwithpaint. Sklenice v rybářské síti.


Pokud preferujete „plážový“ vzhled a dekorace, pak je toto projekt přesně pro vás. Barvu si můžete přizpůsobit svým preferencím.

Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení. V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno.


Pořiďte si domácí vinotéku. Stojan na láhev a sklenice A Partager. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový?


Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky