úterý 25. září 2018

Čistící hadry

Recyklace textilu, čistící hadry - DIMATEX CS, spol. Společnost DIMATEX CS byla založena 7. Firma byla založena 18. V současné době se jedná pouze o českou firmu. Company profile – about us. The main goal of the company is to offer all kinds of cleaning rags (textiles) in demanding quality and amount.


Naše čisticí hadry mají široké využití ve strojní výrobě a průmyslu, kovovýrobě, jako nutnou pomůcku pro čištění je využívají autodílny, autoservisy, ale i dřevovýroba a další provozy s požadavkem na efektivní čištění a leštění. Ale ve výrobních halách vládne nečistota a stroje jsou téměř výhradně čištěny jen starými čisticími hadry nebo čisticí vlnou. Hermann Gebauer má řešení: Čisticí utěrky k čištění strojů – včetně kompletního servisu. Nabídka pro všechny, kteří potřebují čisticí hadry.


Byla založena společnost MEWA a z. Hledáte čistící bavlnu, čistící hadry , průmyslové hadry do dílny, hadry na ruce, bavlněné hadry na stroje, bavlnu na čištění, pucáky, pucvol ? V nabídce DENIOS naleznete čistící ubrousky z buničiny, opakovaně použitelné čistící utěrky, ale také trikotové čistící hadry z bílých a barevných bavlněných látek a ložního prádla nebo z kartounu. Naše firma přináší pro všechny, kteří pracují se stroji ve výrobě nebo s jiným strojním zařízením, oleji, mastnotami či ropnými látkami, vhodnou náhradu za drahé čistící bavlněné hadry. Polytex Úklid Čistící hadry bavlněn é. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Čistící hadry

Nově přehlednější a rychlejší. Jednorázové ručníky v rolích s vnitřním odvíjením, dvouvrstvé, 1 celulóza, super bílé, vymačkávané. Průměr 19cm, šíře 20cm, délka 160m. Nabízíme především dodávky plastových polotovarů jako jsou desky, tyče a fólie, dodávky hadic pro různá média, pryžových desek a rolí, pryžových podlahových krytin, čistícího textilu aj.


ISTÍCÍ HADRY A POSYPOVÉ PRVKY, ŽLUTÝOBCHOD. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hadry jsou určeny pro běžnou potřebu čištění rukou, strojních zařízení, jejích součástí a dílů. Hodí se pro stírání neagresivních tekutin, olejů, ropných látek apod. Lze je použít v automobilovém průmyslu, servisech a jiných průmyslových provozech, kde dochází ke znečištění oleji a mastnotami.


Čistící hadry

V rámci ochrany osobních údajů dle nařízení GDPR od Vás žádáme pouze osobní údaje nezbytné k uskutečnění Vašeho požadavku. TB (1) THB (1) TW(1) Obsah balení. Cif univerzální antistatický čistící prostředek 400ml.


Před použitím důkladně protřepejte. Pro profesionální použití. Nastříkejte ne povrch nebo na tkaninu a setřete hmotnosti náplně je hořlavých.


Mycí hadry na podlahu a prachovky na úklid. Popis dodaného vzorku: Čistící sada sestávající z viskózního vodného čirého roztoku v rozprašovači, čistící utěrky a odfukovacího štětce. Deklarované chemické složení roztoku: 9 destilovaná voda, zahušťovadlo, glykol ether, monoethanolamine. Zpracováváme textilie na vysoce kvalitní průmyslové hadry. Naše výroba je realizována zakázkově.


Snažíme se garantovat optimální produkt za příznivé ceny, včasné přichystání a dodání objednávky zákazníkovi. Vysoce savé, odolné a tvarově stálé: U firmy MEWA obdržíte opakovaně použitelné čisticí utěrky pro každou oblast a nárok v nejvyšší kvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky