středa 19. září 2018

Luxusní ručníky a osušky

Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu. Tak vypadá nabídka ručníků a. Luxusní ručníky a osušky. Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Provedení je.


Pokud hledáte vhodný dárek pro známé či své milované, jistě si vyberete z našich sad značkových ručníků a osušek po či kusech od známých italských značek.

Tyto sady ručníků jsou baleny v krásných dárkových krabicích. Lesklá příze vetkaná do lemů v designu pěti jemných proužků kombinovaných se sametovou žinylkou podtrhuje luxusní vzhled této řady. Ručníky a osušky jsou měkké a jemné na dotek. Vyrobeno ze 1 bavlny a opatřeno bavlněným poutkem v barvě ručníku s možností vyšití monogramu. Je velice savá, pojme až pětkrát více vody než sama váží.


Velký výběr motivů a vzorů. Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí. To jsou naše ručníky a osušky.

Rádi byste tradiční froté, jež je příjemné na dotek? Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím? Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. Díky nim jsou ručníky vysoce savé, hebké a měkké. Dbáme na to, aby froté ručníky a osušky zakoupené u nás, byly ozdobou každé koupelny.


Kromě klasických výrobků u nás nabízíme i ručníky a osušky se speciálními vlastnostmi, jedná se o kolekce Terry, Wa-ter, Prowell a Natural Cotton. Změnou textilních doplňků podtrhnete moderní vzhled vaší koupelny velmi rychle a jednoduše. Osušky v naší nabídce můžete kombinovat s ručníky ve stejném designu. Všechny kolekce se vyrábí v nejmodernějších dezénech a barvách. Jsou výjimečné pro svou vysokou kvalitu provedení, které ocení i nejnáročnější zákazník.


Ozdobte svou koupelnu krásnými froté výrobky z naší nabídky. Osušky a ručníky jsou našimi každodenními pomocníky a jejich výběr proto určitě nepodceňujte. U nás v sortimentu naleznete osušky a ručníky v moderních odstínech, které dokonale sladíte s barvou své koupelny.


Modrá, zelená, bílá, růžová, červená, oranžová, hnědá či fialová - vaší fantazii se při nákupu. Potřebujete pořídit dárek pro své blízké? V naší nabídce luxusních ručníků a osušek Soft Cotton si jistě vyberete.


Nabízíme ručníky a osušky jednoduše elegantní i bohatě zdobené.

Většina typů je k dostání v různých velikostech - malý ručník, ručník a osuška, vždy v několika odstínech. Kvalitní ručníky a osušky nesmí chybět v žádné koupelně. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Aby ručníky a osušky vydržely dlouho funkční, měkké a příjemné na dotek, je potřeba jim věnovat náležitou péči. Nabízíme luxusní ručníky , osušky a župany české výroby za výhodnou cenu.


Nově máme skladem ručníky , osušky a župany s bambusovým vláknem. Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky