středa 19. září 2018

Krabice na pivo

Dárkové krabice a obaly na pivo. Praktické papírové tašky na víno pro rozdávání vašim zákazníkům. V nabídce máme různé krabice na víno, tašky na pivo i krabice na pivo. Velké množstevní slevy, snadná ON-LINE kalkulace, rychlý potisk tašek.


Lze použít i na většinu litrových PET lahví, či kombinace objemů litr, litrů a litrů.

Prostory pro lahve jsou oddělené. Vyrobili jsme dárkove balení na šest lahví pro Pivovar Cvikov. Přírodní kartonová krabice na piva. Krabice na víno s tiskem - láhev l. Kč Odpadkový koš z kartonu velký s popisem.


Obaly a dárkové krabice na pivo. Papierová tortová krabica na veľkú tortu. Krabica je vyrobená z pevnej vlnitej lepenky.

Vhodná na koláče, torty, výslužky. V prípade potreby vhodný podnos na tortu veľkosti 20cm - kód 954. V kategorii pivo najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Albert, Penny Market, Globus.


Nyní zde naleznete 2zlevněných produktů, největší slevu v této kategorii nabízí prodejce Globus na produkt Pivo světlé výčepní 10° Březňák, jehož cena klesla o. Nosiče, krabice a tašky na pivo a víno Vážení zákazníci, naše výroba stále běží i za tak mimořádných okolností, proto neváhejte a objednejte ještě dnes. V naší nabídce jsou nejen plastové, ale také papírové kelímky, a biologicky rozložitelné kelímky na pivo. Nově nabízíme kelímky typu NickNack, které znáte z festivalových akcí. Kdepak z lahve, hezky do skla!


Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se.


Používáním těchto stránek potvrzujete, že je vám a více let. Jaký kartonový obal vybrat? Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek.


Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. Díky pivním krabicím poznají zákazníci své oblíbené pivo na první pohled.

Kartonové obaly na láhve Kartonové obaly na pivo. A budete-li chtít, zvládneme vám krabice i uskladnit. Stačí objednat a do druhého dne je u vás nebo jako dárek třeba na druhém konci republiky. Dopravné je v ceně a není potřeba řešit náklady na dopravu. Degustační sady zasíláme pouze přepravní službo messenger, která ručí za to, že zásilka dorazí na adresu bez jakéhokoliv poškození.


Kelímky na pivo se širokým hrdlem v objemu , a l ideální pro podáváni a čepování piva. Kvalitní kelímky na pivo v nabídce od nejlevněj. Využijte dárkového balení pro pivo , které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům. Dřevěné krabice a nosiče především na víno , lihoviny , pivo nebo jiné produkty se hodí jako luxusní dárek. Jsou vyráběny v přírodním provedení - bez použití chemických přípravků pro povrchovou úpravu nebo v úpravě opálené.


Výroba krabic na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky