pátek 7. září 2018

Sencor svc 45bk

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sencor SVC EUEod 7Kč - Heureka. Veškeré informace o produktu. SVC 45BK Vacuum Cleaner pdf manual download. Also for: Svc 45bl, Svc 45gr, Svc 45r Svc 45wh.


Sencor svc 45bk

They are moisture-resistant, antibacterial, and do not reduce suction power. Zobacz inne Odkurzacze tradycyjne, najtańsze i najlepsze oferty. All manuals on ManualsCat. Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision.


Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání. Jeho rozměry jsou pouhých 3x 2x 2mm a váha kg.


Vybaven je vysoce účinným ECO motorem o příkonu 8W. Nečistotám a prachu nedá žádnou šanci, vždy zaručí dokonalý výsledek při úklidu tvrdých podlah a postačující účinnost při vysávání nečistot z koberců. Free delivery and returns on eligible orders. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amel.


Jeho sací výkon má na svedomí motor s príkonom 8W čomu zodpovedá aj hodnota energetickej efektivity B. Chcete doručit zboží do Česka? SÁČKY SVC 7CA (5ks) SENCOR - (1Kč) 1Kč. Sáčky do vysavačeMikrovlákenné sáčkySáček. Odkazy na odborné recenzie.


Sencor svc 45bk

Kompletné informácie k výberu. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Bármilyen felület porszívózásához tökéletes. A hatékony működést a 8W teljesítményű ECO motor biztosítja, illetve.


Výhodou tohto vysávača je umývateľný HEPA filter a systém cyklónového vysávania, ktorý oddeľuje prach od vzduchu a tým zachytáva viac prachu, než klasické vysávače. Navyše tým šetrí HEPA filter. Všechny modely sáčků do vysavačů SENCOR jsou vyrobeny z kvalitní netkané textilie s antibakteriálním účinkem a jsou plnohodnotnou náhradou originálních sáčků SENCOR. Sáčkový vysavač s termostatem, který zabraňuje přehřátí motoru. Pogumovaná kola usnadňují pojezd a nepoškozují plovoucí podlahy.


Pogumované kolesá uľahčujú pojazd a nepoškodzujú plávajúce podlahy. Klikni za info o servisu. PDV-om Količina Dodaj u košaricu. Parametry produktu: 2x účinnější filtrace než klasické papírové sáčky - účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken konstantní.


Stane se praktickým pomocníkem a pomůže vám snadno a bez námahy zvládnout každý úklid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky