pondělí 10. září 2018

Guzzanti gsl 60 black

The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. Telescopic hood Guzzanti GSL Black - Guzzanti 1. Odsávač pár Guzzanti GSL môžete tiež prepnúť na recirkulačnú prevádzku. S odsávačom pár Guzzanti GSL získate dokonalý prehľad na varnej ploche.


Prispeje k tomu najmä zabudované halogénové osvetlenie (2x W). Odsavač Guzzanti GSL můžete také přepnout na recirkulační provoz. S odsavačem Guzzanti GSL získáte dokonalý přehled na varné ploše.


Přispěje k tomu zejména zabudované halogenové osvětlení (2x 20W). Výsuvný odsavač par Guzzanti GSL BLACK v černém provedení a šířce 60cm. Má stupně nastavení výkonu odtahu a potěší vás odtahem až 3mza hodinu. Má úsporné LED osvětlení, které krásně osvítí vaši pracovní desku.


Veškeré informace o produktu. Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch. Pročistí ho a udělá tak příjemné prostředí pro vás a vaši rodinu pro příjemné posezení v kuchyni. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Výsuvný odsávač pár Guzzanti GSL BLACK v čiernom prevedení a šírke 60cm. Má stupne nastavenia výkonu odťahu a poteší vás odťahom až 3mza hodinu. Tento moderní spotřebič nabízí elegantní design ve stylové černé barvě, se kterou skvěle zapadne do moderního typu kuchyně.


Dopřejte si patřičný komfort během každodenní přípravy pokrmů a dýchejte vždy čistý a svěží vzduch. Práci na plotně vám zpřehlední výkonné halogenové osvětlení. Odsavač par musíte instalovat do určité bezpečnostní vzdálenosti nad varnou desku nacházející se pod odsavačem. Pro elektrické i plynové varné desky je Výkon odsavače par závisí na velikosti místnosti. Zbavte sa nežiaducich zápachov pri varení a prebytočnej pary vďaka výsuvného odsávača Guzzanti GSL v čiernej farbe.


Ten sa stane nielen praktickým pomocníkom ale aj elegantným dizajnovým doplnkom vašej kuchyne. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. GUZZANTI GSL BLACK výsuvná digestoř.


Guzzanti gsl 60 black

Pracuje v režimu vnějšího odtahu i recirkulace. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Guzzanti nsa black v nejvyšší kvalitě. Výsuvný vstavaný odsávač pár Guzzanti GSL BLACK sa s prehľadom postará o vzduch vo vašej kuchyni. Prečistí ho a urobí tým príjemné prostredie pre vás a vašu rodinu pre príjemné posedenia v kuchyni.


Na výber dostanete rýchlosti. Postarané je aj o osvetlenie. Bližší informace na ZDE. Free Shipping Available.


Popis produktu: Výsuvný vestavný odsavač Guzzanti GSL - černá motor rychlosti osvětlení 2x halogen max. Tento digestor Je navrhnutý na pripevnenie pod závesnú skrinku so šírkou cm. Guzzanti GSL páraelszívó vásárlás: Guzzanti GSL szagelszívó árak összehasonlítása, Guzzanti GSL akció! Hlučnosť pri najvyššom stupni výkonu je max dB.


Možné použiť aj pre recirkuláciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky