úterý 4. září 2018

Japonský nůž na zeleninu

Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Japonské kuchyňské nože nejen na přípravu asijských pokrmů jako je sushi, skvělé i pro klasickou evropskou kuchyni. Objednané zboží do hod. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi.


Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Mezi kuchaři je velice oblíbený.


S nožem Nakiri snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Tradiční japonské modely kuchyňských nožů, broušené na hrany Kataba, z tvrdé oceli Superior MAC odolné vůči korozi s rukojetí z laminovaného dřeva Pakka. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko. Nůž na zeleninu má ostrou špičku a kratší délku čepele. Je vynikající pro drobné práce s menšími kusy ovoce, zeleniny nebo pro vykrajování paprik.


Japonský nůž na zeleninu

Pokud zeleninu dáváte do sklenice, je potřeba jí něčím zatížit, třeba jinou menší sklenicí s vodou nebo pískem. Nádobu umístěte na místo se stabilní pokojovou teplotou, ne k topení, nebo na sluníčko. Zelenina pustí šťávu a začne být trochu cítit, to je v pořádku, je to znamení, že probíhá mléčné kvašení. Tento nůž patří mezi nejpoužívanější nože v kuchyni. Je to díky tomu, že je velmi univerzální a vhodný na krájení, sekání a kostkování všech druhů potravin různých velikostí.


Vynikající japonská kvalita, perfektní zpracování čepele, dlouhá životnost. Jakmile jednou sevřete tento ručně vyráběný nůž od japonských mistrů v ruce, nebu. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez.


Proto je vhodný k přípravě Sushi a. Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž , není kuchyně. Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař. Extrémně ostrý japonský malý nůž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení ovoce a zeleniny.


Kontaktní kroužek je z pravé rohoviny. Délka čepele je 1mm. Celková délka je 3mm. Kai Shun řada má vnitřní vrstvu V-zlato-z oceli a je mimořádně tvrdá ( uhlíku, kobaltu a ± HRC), a tak je nesrovnatelnéá s žádnými jinými nůži.


Nože na zeleninu mají krátké a velmi špičaté ostří. Opravdu užitečný nůž , který využijete v kuchyni každý den. Ideální na čištění a krájení zeleniny a ovoce. Na záhony lze nyní vysévat téměř všechny druhy zeleniny, například mrkev, saláty, červenou řepu, hrách, špenát, asijskou listovou zeleninu. Také pro semena aromatických bylin je duben ideálním měsícem k výsevu, ať již na záhony či do nádob.


Kouzlo japonské kuchyně spočívá v pestrosti a precizní úpravě mistrně naporcovaných pokrmů. Kč: 1-z : Seřadit pod. Jeho damašková čepel se skládá ze vrstev nerez oceli.


Na obou stranách jádra je ochranná vrstva niklu a stříbra. Po obou stranách jádra čepele je dále nakováno po tenkých vrstvách nerez Damaškové. Rozdíl mezi klasickými a asijskými noži není na první pohled znát, pokud se nejedná o speciality jako je například japonský nůž.


Hlavní odlišnost tkví hlavně v kvalitě čepele, která je u asijských kuchyňských nožů obecně na vyšší úrovni. Nejen, že disponují mnohem lepší ostrostí, ale také si svou ostrost. Nepoužitý a odborně broušený na japonských kamenech. Kurouchi, krásné Kasumi, vzácné oboustranně broušený do V , díky tomu ho může používat i levák.


Součástí sady je univerzální 20cm kuchařský nůž s širokou čepelí, japonský kuchařský nůž (cm), menší nůž na zeleninu (cm), zoubkovaný snídaňový nůž (cm) a speciální nůž na pečivo s vlnitou čepelí (cm). Této sadě prakticky není co vytknout a nadchne začínající a příležitostné, ale i. Ve středu radiace opět vzrostla a technici museli na čas znovu záchranné práce přerušit. O něco později hodnoty začaly opět klesat.


Japonské úřady už nicméně zakázaly prodávat mléko a vybranou zeleninu z prefektury Fukušima a obávají se i vyšší radiace v moři u zařízení. Určený především pro snadné krájení a porcování ovoce a zeleniny. Bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky.


Dostupný ve variantách, 70mm a 80mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky