středa 26. září 2018

Čištění indukční desky

Oproti klasickému sporáku ani nevyžadují tolik údržby. Nevhodnou péčí ale můžeme jejich povrch zničit. Jak se tedy o sklokeramické a indukční desky starat, aby vydržely co nejdéle jako nové?


Základem je pravidelná údržba. Každodenní čištění varné desky vám ušetří hodně času i nervů. Na čištění varné desky je nejlepší HG každodenní čistič keramických desek. Tento prostředek je velmi bezpečný a šetrný pro keramické a indukční desky.


Je určen na jednoduché odstranění nečistot jako jsou mastnoty nebo povlaky vodního kamene. Předchází tak silným nečistotám, které jsou jen těžko odstranitelné. Varná deska jednoduše vyžaduje pravidelnou údržbu, což znamená čištění po každém použití. Jen tak totiž předejdete.


Povrch moderních indukčních varných desek se většinou vyrábí ze skla. Proto používejte speciální čisticí prostředky a hadříky, které jsou pro péči o indukční desky přímo určené. Indukční varné desky nabízejí zákazníkům mnoho praktických funkcí, aby naplnily očekávání zákazníka a jeho požadavky po pohodlí a komfortu.


Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky. Komunita okolo bydlení, stavění a realit.


Holky, já jsem si indukční desku, dva vařiče, už zkazila tím, že jsem na nich vařila na obyčejném nádobí přes indukční podložku (dá se koupit v obchodech kolem 2Kč). Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit.


Citlivé dotykové ovládání vždy zajistí, že teplotu změníte pohodlně, během pár sekund a jediným pohybem. Denní používání, spěch při vaření a sem tam rozlitá polévka či omáčka dá desce zabrat. Nevíte co je nejlepší na váš sporák nebo vařic se skleněnou, sklokeramickou nebo indukční deskou? Vybíráme: indukční deska (pokračování) Jaký by měla mít varná deska příkon?


Zvláště pak pokud budete chtít současně využívat všechny plotýnky a plánujete vařit pro více lidí, je vyšší příkon nutností. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. XAVAX Eco čisticí prostředek na sklokeramické a indukční varné desky. Bosch varné indukční desky disponují praktickými funkcemi, jako jsou DirectSelect Premium, jež umožňuje přímý a jednoduchý výběr varné zóny, nebo PowerBoost, díky které lze zkrátit dobu uvedení vody do varu až o. Indukční technologie je nejefektivnější způsob vaření, kdy se ohřívá pouze ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou a díky tomu nezůstává deska teplá a snadněji se udržuje čistá.


Ovládá se dotykově na přehledném. Indukční desky jsou oproti sklokeramickým deskám o 33– úspornější. Pokud na ni nejsou položeny žádné nádoby, varné zóny se nenahřejí ani v případě, že budou zapnuté. Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Další rozdělení ve filtru parametrů.


Pozvedněte vaření na vyšší úroveň s jednou z našich indukčních varných desek. Někteří uživatelé si také stěžují na neustálé pípání senzorů, například při čištění nebo odkládání nádobí. A pozor, elektrické varné desky vyžadují silnější elektrický jistič, většinou A. Hlavně ve starších zástavbách se předem ujistěte, že můžete varnou desku bez problému připojit. Elektrické a indukční desky využívají služeb dotykových senzorů.


Ty jsou obvykle spojeny s displejem, zobrazujícím informace o stavu vaření. Jedná se o nejjednodušší a nejefektivnější způsob ovládání. Na životnost varné desky má velký vliv materiál, z něhož je vyrobena.


Jelikož v sobě indukční sporák pojí elektrickou troubu a indukční sklokeramickou varnou desku, zaměřili jsme se také na funkce těchto dvou částí. V tabulkách proto najdete prvky, jako je časovač nebo Booster, popřípadě teleskopické rošty nebo systém čištění. Rozměry ani objem trouby nehrály při výběru roli. Díky funkci powerInduction vytváří elektromagnetismus teplo jen tam, kde ho potřebujete - na dně hrnců a pánví.


Princip funkce indukční varné desky 1. Zadní indukční varná plotýnka, levá 2. Přední indukční varná plotýnka, levá 4. Indukční varná deska kombinuje maximální komfort, nejvyšší bezpečnosti a minimálních energetické ztráty. Zde se můžete informovat o našich produktech. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena a nutnost používat vhodné nádobí pro tento ohřev.


Čištění indukční desky

Díky tomuto způsobu je ohřev nejefektivnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky