pátek 14. září 2018

Kuchyňský robot bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů robot. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Budete-li mít jakýkoliv dotaz ohledně robotu neváhejte mě kontaktovat tel.


Popis: Robot s příslušenstvím. Menší opotřebení na jedné hřídelce, lze dokoupit novou (dle servisu). Prodám kuchyňský robot zn. Kuchyňský robot je z výstavní akce.


Klarstein, úplně nový (výhra v soutěži). Rozměry pevného dílu: výška 40cm, délka 36cm, šířka 20cm. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto.


Vystavím na něj dokla záruka roky. Precizním strouháním, krájením, lisováním či mletím pomůže vašemu receptu k dokonalosti, ale to není zdaleka všechno! Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů.


Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst, šlehání smetany, bílků, krémů, majonézy, přípravu bramborové kaše. Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


Robot , robot alba hořovice RE-2kuchynský robot 1. Třeba se bude někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nabízím k prodeji nový kuchyňský robot TECHNOLOGIS obsah kotlíku 20L Motor 1Kw napětí 400V Tři rychlosti míchaní1018365obr.


Kuchyňský robot bazar

Kg rozměry 530x496x780mm Kvalitní a bezpečný stroj s celkovým přislušenstvím na míchaní a šlehání. Ostatní - Robot kuchynsky bazar. Vložte inzerát na inzerci zdarma, prodejte, kupte levný kuchyňský robot.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Z důvodu ukončeného provozu prodám gastro zařízení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky