úterý 11. září 2018

Růžový porcelán miniatury

Porcelánové jídelní soupravy, talířové soupravy, čajové soupravy, talíře, hrnky, šálky, misky a jiné doplňky z růžového porcelánu. Karlovarský porcelán nejvyšší kvality ozdobí Vaše stolování a je i hodnotným dárkem. Nabízím ks hrnků z růžového porcelánu. Chodský růžový porcelán je originální díky speciálnímu a náročnému výrobnímu procesu.


Originální růžový porcelán značí známá značka HC pod dvěma smrčky a. Konvice na kávu 85-Kč.

Vyzvednutí na Praze Háje. Při poslání poštou plus poštovné a platba předem na účet. Ostatné - Ruzovy porcelan bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Barevný cibulák Goebel Artis Orbis Výprodej Porcelán Stará Role a G.

Dekorativní a užitkový růžový porcelán z Chodova je velmi oblíbeným porcelánem na českém trhu. Růžový porcelán -šálek s podšálkem na kávu kusů Lenka. Vázy, hodiny, talíře či hrnečky jsou originálními výrobky továrny Chodov. Manufaktura v Chodově (u Karlových Varů) patří k nejstarším v Čechách.


Byla založena majitelem Chodovského panství Fr. V naší nabídce je růžový porcelán z Manufaktury Chodov a Leanderu Loučky. Tito dva výrobci vyrábějí růžový porcelán barvením porcelánové hmoty na rozdíl od používání pouze růžové povrchové glazury na bílém porcelánovém podkladu. Retro porcelán - miniatury.


Sledujte prosím také moje ostatní nabídky. Sjednocuji poštovné- platí vždy to vyšší. K poštovnému je zahrnuto balné- obalový materiál dle náročnosti zabalení, čas, doprava na poštu. Ručně vyráběný a dekorovaný porcelán se řadí, vzhledem ke své náročnosti a speciálnímu výrobnímu postupu, do vyšší cenové kategorie, ale zároveň je pořád cenově dostupný každému. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Růžový zdobený porcelán. Miniatury výška od do 5cm. Ks - malé otluky, 1Ks - vlasová prasklina. Polička rozměry 31x30x5cm.

Materiál dřevo, porcelán. Podrobnosti na fotkách. PO OBDRŽENÍ ZÁSILKY PROSÍM O UDĚLENÍ KOMENTÁŘE.


Užitkový a dekorativní růžový porcelán Chodov je velice oblíbený jak na českém trhu, tak v zahraničí. Porcelánové šálky s podšálky, porcelánové talíře, jídelní servisy, podnosy a tácy, přátelské čajové soupravy a mnoho dalšího porcelánu ze známe porcelánky Chodov. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky