středa 5. září 2018

Staré reklamní cedule

Všechno zajímavé s tématikou PIVO. Největší sbírka tohoto druhu, která bu. Pod pojmem České reklamní smaltované cedule jsou zde prezentovány jak cedule firem českých podnikatelů (např. ALPA, OTTA, PILNÁČEK ap.) tak i cedule těch zahraničních firem (např.


MAGGI, ODOL, STOLLWERCK ap.) které byly ve výše uvedeném období obchodně činné na našem území. V případě zahraničních firem jsou. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

V této kategorii sb ěratelství naleznete staré či starožitné reklamy, reklamní cedule , obaly, víčka a jiné staré reklamní předměty. Pokud chcete rozšířit své sbírky nebo naopak nabídnout něco ze svého sběratelství reklamních cedulí, obalů a jiných reklamních předmětů, na našich stránkách pro to máte ideální podmínky. Sekce pivních suvenýrů má jednu zvláštní kategorii, která se naprosto vyjímá nad všemi ostatními obory. Jsou to reklamní pivovarské cedule.


Sběratelsky lze dělit cedule na plechové (tlačené, tištěné), smaltované a papírové. Jejich nádherné výtvarné grafické provedení okouzlí nejednoho laika, mnoho jich dodnes. Plechové cedule se hodí jak pro účely podnikání, tak také do našich domovů a každého interiéru.

Staré reklamní plechové cedule měly za úkol oslovit zákazníky. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů reklamní cedule. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové, smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např. Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Válí se Vám na půdě staré reklamní plakáty či cedule ? Starožitné reklamní cedule a reklamní plakáty. Vystavte je v aukci starožitných reklmaních cedulí a nechte je zase okouzlit davy. Smaltované cedule ulic.


Prodám starou plechovou ceduli. Koupím různé staré smaltované a plechové reklamní cedule. Stará plechová cedule , smalt. BEZPEČNOSTNÍ CEDULE ZÁKAZ. Jsou vyrobeny z velmi kvalitního plechu a potištěny tak, aby vydržely i venkovní podmínky.


Přeji vám příjemné chvilky s webovkami STARÉ -LÁHVE.

CZ a doufám, že se sem opět rádi vrátíte. Pokud jste našli jakékoli staré láhve či jiný vyjmenovaný materiál týkající se nápojového průmyslu při vyklízení půdy, sklepa či jako pozůstalost, neváhejte mne kontaktovat. Sběratelství, zejména staré reklamy, reklamní cedule , víčka, obaly a jiné předměty. Do sbírky koupím staré pivní lahve z celé ČR , reklamní cedule , výčep.


U výrobců sodových vod a limonád jsou plechové a smaltované reklamní cedule velkou vzácností – jelikož se jednalo mnohdy o regionální malé výrobce. Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. Retro plechové cedule jsou originální dekorací do bytu, garáže, baru, kavárny i restaurace.


Reklamní plechové cedule na zeď. SAREPTA - Sběratelství a. Naleznete zde i figurky a staré hračky, šperky, knihy, starožitný nábytek i zařízení. Nakupujte bez registrace!


Chcete dostávat aktuální informace o nových nabídkách či jin. Cedule dodáváme v různých velikostních kombinacích a na výběr jsou různé druhy materiálů. PVC a sendvičové cedule jsou kašírované potištěnou fólií a zajišťují tak nejvyšší možnou kvalitu potisku. Sendvičové hliníkové cedule. Vhodné pro venkovní použití.


Kvalitní hliník odolá vnějším. RETRO REKLAMNÍ CEDULE JSOU KRÁSNÉ A VĚRNÉ REPLIKY ORIGINÁLNÍCH TABULÍ VŠECH ZNAČEK A FIREM , KTERÉ SE DŘÍVE POUŽÍVALI PO CELÉ AMERICE A DNES MOHOU UDĚLAT PARÁDU VE VAŠÍ GARÁŽI , KANCELÁŘI , BARU NEBO OBÝVÁKU. MASIVNÍ CEDULE JSOU VYROBENY Z PLECHU , MAJÍ DÍRKY NA ZAVĚŠENÍ A VELMI KVALITNÍ POTISK. ROZMĚRY CEDULE JSOU 59xCM. Zabýváme se výrobou reklamních a informačních cedulí.


Minimální rozměr reklamní cedule není určen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky