středa 26. září 2018

Rohova postel

Naše rohové postele z kvalitního masivního bukového či dubového dřeva vyřeší váš problém s prostorem. Rohové postele se jednoduše hodí i do atypických prostorů a nabídnou vám kvalitu a pohodlí. Ke všem modelům nabízíme úložný prostor. MATĚJ zvýšená postel s úložným prostorem a dvěma čely levně!


Zvýšená postel MATĚJ s úložným prostorem a dvěma čely levně!

Cena je uvedena včetně laťkového roštu, bez matrace! K přípravě pro lamelový rošt se laťkový rošt nedodává! Tato postel se vyrábí z buku, dubu a jasanu.


Jednoduchý tvar zadního. Rohová čalouněná válenda Nikola s úložným prostorem v bílém laminu zajistí potřebný komfort a pohodlí. Součástí válendy je matrace i lamelový rošt. Rozměr válendy 140x2cm.


Rohová postel v pěkném designu zaoblených tvarů je vybavena kvalitní matrací ze studené pěny a polohovatelným roštem.

Ať už hledáte rozkládací postel pro hosty, nebo postel na každodenní spaní, na FAVI. Moderní čalouněná postel v provedení mikrofáze se zabudovaným světlem. Postel má úložný prostor o. Pro novou postel si můžete najít několik míst ve vašem pokoji.


Do rohu zase postel se dvěma čely, na delší a kratší straně lůžka. Situovat postel můžete i tak, že zasahuje do středu místnosti, v tomto případě volte postel s jedním čelem, a to v oblasti hlavy, toto čelo. Pohodlná manželská postel , to je základ šťastného vztahu! Vyspěte se do růžova každé ráno díky posteli z FAVI. Stačí si jen vybrat tu pravou.


V průběhu těchto let se ale mnohé změnilo. Z jednoduchých vodních postelí let, se vyvinulo mnoho inovovaných druhů. Rohová posteľ v peknom dizajne zaoblených tvarov je vybavená kvalitným matracom zo studenej peny a polohovateľným roštom. Alternativu ale nabízíme i těm, kdo se nechtějí topit v moři nekonečného prostoru a raději se k sobě přitulí na menším lůžku. Však se přijďte se podívat na některou z našich prodejen, nebo přímo do příslušné kategorii e-shopu.


Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Výklopná postel má úložný prostor pod pohovkou, kde můžete uložit peřiny nebo polštáře. Naši zákazníci si oblíbili především následující patrové postele se schůdky s nosností pro děti i dospělé: patrové dvoulůžko MATOUŠ, patrová postel do l JAKUB a patrová postel horní spaní NORBERT. K našim dalším výrobkům patří jednolůžkové postele, dvoulůžkové postele, palandy a vyvýšené postele z masivu.


V nabídce máme jak rozkládací postele z lamina, tak oblíbené rozkládací postele z masivu. Vyberte si ideální rozkládací postel pro vás. Nabízíme rozkládací postele od nejlepších českých výrobců BMB, Vykona a Ahorn. Do těchto postelí doporučujeme zakoupit také matrace do rozkládacích postelí.


Navíc dokáže vykouzlit v interiéru tu pravou industriální atmosféru, pokud vsadíte na černé kousky. Bílé zase skvěle padnou do romantických pokojů a ložnic. Všechny si můžete jednoduše vyhledat pomocí našeho praktického filtru.


Doručíme vám je až domů. Neváhejte se na nás obrátit. Ta pravá jednolůžková postel čeká právě na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky