pátek 14. září 2018

Ciabatta s rajčaty

Ciabatta s rajčaty

Ciabatta s rajčaty a bazalkou, Foto: kuchařka Chléb. V nové kuchařce Chléb najdete receptů od mistra pekaře, jež potěší tělo i duši každého, kdo miluje čerstvý křupavý chléb. Do těsta zapracujeme olivy s rajčaty a těsto na ciabattu necháme dalších minut kynout. Můžeme přidat i nasekanou čerstvou bazalku.


Ciabatta s rajčaty

Vykynuté těsto přendáme na pomoučněný vál, těsto nakrájíme na přibližně stejně velké kousky a vytvarujeme z nich bagetky. Bagety přesuneme na plech vyložený pečícím papírem. Ciabata s rajčaty recept recepty, které budete milovat. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty.


Těsto: sušená rajčata v oleji 2g. Jako bonus můžete do těsta přimíchat sušená rajčata a olivy. Připravíme si suroviny a jdeme na to! Do hrníčku nalijeme trochu vody (z odměřených 1ml), cukr, rozdrobené droždí , zamícháme a necháme na teplém místě vzejít.


A toto je verze se sušenými rajčaty. Ciabatty pečeme v předehřáté troubě asi minut při teplotě 2°C. Dobře upečená ciabatta musí, když na ni zaťukáme prstem, znít dutě.


Upečené ciabatty necháme vychladnout na mřížce, aby nenavlhly. Italskou ciabattu s olivami podáváme podle chuti samotnou nebo jako přílohu k různým pokrmům. Tématické fráze: ciabatta se susenymi rajcaty recept na ciabattu recepty se sušenými rajčaty ciabatta recept celozrnné ciabattky ciabata se susenymi chiabata se sušenými rajčaty ciabatta s rajčaty ciabatta z celozrnné mouky cabbata se sušenými rajčaty recept ciabatta ciabatta s celozrne mouky ciabatta recepty cibatta se sušenymi. Ke svému vtipnému pojmenování přišla svým širokým a plochým tvarem.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Enjoy this homemade loaf of ciabatta as a sandwich with mozzarella, basil, tomato and prosciutto, or simply ripped into pieces and dipped in olive oil and good-quality balsamic vinegar. Patří mezi nejznámější italské pokrmy. Peče se z mouky a droždí a obměňovat ji můžeme dle vlastní fantazie – kromě sušených rajčat ji můžeme ochutit také tymiánem, olivami, bazalkou nebo třeba rozmarýnem. Sýrová ciabatta se špenátem a sušenými rajčaty.


Opečenou ciabattu naplníme sýrem, šunkou, listovým špenátem a sušenými rajčaty. Ciabattu rozkrojíme podélně napůl, obě půlky vložíme do kontaktního grilu a necháme je na chvilku zapéct. Sýr provolone zbavíme kůry a 2g nakrájíme na plátky. Spodní půlky žemlí potřeme pestem. Rajčata necháme okapat.


Ciabatta s rajčaty

Obložíme plátky sýra, sušenými rajčaty a lístky bazalky, přikryjeme vrchními půlkami ciabatty a sepneme. Marketing značky La Lorraine je největším tuzemským výrobcem pečiva pro dopékání přímo na prodejnách. Dnes se u ohně setkáváme za účelem stmelování – ať už s kytarou, nebo špekáčkem, častěji pak u grilu s vyhlídkou na příjemnou zábavu a skvělé jídlo. Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – Burda International CZ s. Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky