čtvrtek 27. září 2018

Chlazení nápojů

Fima TC MACH vytvořila produkty věnované sadařům a vinařům, aby jejich sady nebo vinohrady mohly bezstarostně (plodit) a udržovaly se v kvalitním. Bez zchlazovacích tunelů, šokového zchlazování a zmrazování potravin se ovšem neobejdeme. Klimatizace, vytápění, chlazení. Vyřešíme vám klimatizaci, vytápění, či chlazení piva a dalších nápojů a potravin. Spolehněte se na zkušené profesionály se vstřícným jednáním, kteří plní smluvené termíny.


Chlazení nápojů

Nápoje zároveň chladí a rozlévá! Stačí do střední části vložit led a snadno vychladíte jakýkoli nápoj, aniž byste nápoj ledem zředili. Pivní balon má objem l. Dalšími zařízeními jsou chladící vitríny, zchlazovače, ale i chlazené salátové bary, které nám udrží tak křehkou a náchylnou. Chlazení skladů ovoce, zeleniny, masa.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Vinotéky a chlazení nápojů. Kombinované chladničky Philco přinášejí nový rozměr chlazení.


Chlazení nápojů

Oceníte dokonalý přehled a místo pro všechno. Na první pohled zaujmou čistým designem a kvalitními materiály, které vytváří přitažlivou. Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor.


Do této kategorie chlazení nepatří jen chladící a mrazící stoly, ale také chladící pulty, které nám slouží k chlazení například alkoholických nápojů v barech a restauracích. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Nemáte se jak v létě u ohniště nebo na zahradě osvěžit?


Právě jste se dostali na naše stránky kde Vám můžeme pomoci. Dodáváme a servisujeme průtokové chlazení nejen pivečka, ale také limonád a sodobarů různých značek. Průtokové chladiče nápojů vhodné pro použití na domácích párty až po nejvýkonější profesionální zařízení.


Nejprodávanější chladiče na nápoje: TES chlazení na pivo. Vodní podstolové chlazení je vždy použito v kombinaci s výčepním stojanem. Stolové vodní chlazení je vybaveno výčepními kohouty a je určeno ke stáčení a chlazení nápojů. Vodní chlazení přenáší teplo pomocí kapaliny, a to od procesoru k „radiátoru“, který je chlazen vzduchem.


Chlazení nápojů

Tento radiátor může být umístěn kdekoliv, kde má přístup ke vzduchu, takže pro vodní chlazení není airflow tak zásadní. Ochrana osobních údajů. Kontakt ☰ Nákupní košík. Přihlášení Registrace Stav objednávky. Vstupujete na stránky s p. Popřípadě jestli chcete přiobjednat k chlazení na pivo či pípě i samotné pivo, nebo vše dovést až k Vám s veškerým servisem.


Prodej piva a nealko nápojů. Kromě výčepních zařízení na pivo jsme Vám schopni dodat i sudy piva většiny u nás prodávaných pivovarů. Aktuální dostupnost je vždy lepší konzultovat s. Nerezové chlazení na pivo, limo i jiné nápoje a tekutiny.


Chlazení nápojů

Vyrážíte v létě na výlety a hodila by se vám kvalitní autochladnička? Sencor jich nabízí hned několik, určitě si vyberete. Kromě chlazení nabízejí i funkci ohřevu, a stávají se tak ideálním parťákem pro vaše toulání světem. Stolové výčepní zařízení je vybaveno výčepními kohouty a je určeno ke stáčení a chlazení nápojů. Je určeno hlavně pro trvalé prostory.


Luxusní pivní chlazení je určeno pro náročnější zákazníky, kteří mají specifické požadavky na vzhled chlazení. Luxusní výčepní zařízení jsou často doplněna pravým dubovým dřevem, které jim dodá originální vzhled. První z nich je nápadná červená lednička, která je určena pro chlazení nápojů v plechovkách, tato „plechovko-lednička“, jak bych zařízení domácky nazval je ze vnitř velké tak akorát na umístění jedné plechovky o objemu 5l, případně hrnek o podobném objemu, tato „plechovko-lednička“, je stejně jako její.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky