úterý 25. září 2018

Porkert lis na ovoce

Kostra lisu na ovoce je vyrobena ze smrkového dřeva, základna pro válec a lisovací zátka je z dřeva bukového. Vanička a válec je z nerezového plechu. Praktický a malý odšťavňovač Healthy Juicer se skládá z několika dílů, sestavení i rozložení je však velice jednoduché. Přístroj nepoužívá k separaci šťávy vnitřní sítko, ale filtruje šťávu sítkem na sběrné nádobce.


Tento snadno ovladatelný lis na ovoce a víno vám umožní bez námahy lisovat vlastní ovocné mošty na víno a cider! Výborně se hodí na hrozny, jablka i mnoho dalšího! Náš lis kombinuje to nejlepší z moderních materiálů se starými světovými tradicemi a může jej snadno ovládat jediná osoba.


Lis na ovoce - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o toto příslušenství. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. V balení řezná deska s otvory o průměru mm.


Doporučujeme český mlýnek na maso Porkert , který má dlouhou tradici výroby. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Drápek Garden Select - hroty. Motyčka Garden Select - hroty. Opékací vidlička nerezová, cm. Gril na sele - nerezový.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt lis na ovoce porkert 2a. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce. Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10.


Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Jednoduše vyměníte mlýnek na maso za. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ruční lis na ovoce 2A PORKERT Předmětem aukce je zánovní ruční lis na ovoce. Lis je nepoužitý v originálním balení. Robustní odšťavňovač, pro výrobu šťáv, marmelá ovocných pyré a podobně ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli. Dávno před vynálezem elektrických odšťavňovačů měly naše prababičky šikovného pomocníka, a to mechanický mlýnek na odšťavňovaní ovoce.


Pod označením 2A jej vyráběla firma Porkert , a tyto dva údaje byly do těla mlýnku odlity. Prodám ruční lis na ovoce zn. Originál zabalený a nikdy neppužitý.


Pouze osobní předání - Praha Praha 7. Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Jeho výhodou je vynikající manipulace. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky