pondělí 7. srpna 2017

Hrnec na zelí 50l

Hrnec na zelí zelák 40l s víkem, keramický. Zelák keramický sud na zelí 40l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni.


Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí , utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu.

Sud hrnec na zelí keramika zelák - 17l. Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Pro rané odrůdy volíme lehčí půdy, pro zelí pozdní a skladovatelné půdy těžší, s pH v rozmezí – 7. Rané odrůdy pěstujeme z předpěstované sadby, pozdní můžeme vysévat také přímo na stanoviště. Zelí řadíme do první tratě. Dům a zahrada - Hrnec zeli bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kameninový hrnec v dobrém stavu Zasílání po dohodě.


Rozměry: 56cm x 40cm Stav viz. Soudek zelák na kvašení zelí l keramický, KILNER. Nádobu naplněnou ingrediencemi umístíme do základny. Na zelí položíme stehna a vše ještě posypeme kmínem a troškou majoránky, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Pomalý hrnec zapneme na cca hodin na pomalejší stupeň (nebo hod. na rychlejší).


Pokud máme rádi křupavou kůrčičku, po dokončení stehna. Kruhadla a pružiny na zelí - Kvasné zátky a trubičky - Lisy a pasírovače na ovoce - Loupač kukuřice - Moštoměr, lihoměr, hadičk - Nakládací koření - Řezačka píce, struhadla na řepu - Sirné knoty - Sudy na zelí keramické - Sudy na zelí PH - Šunkovar - Vinné kvasinky - Zavařovací hrnce, teploměry - Zavařovací.

Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Na kg zelí dáme 1g soli a špetku kmínu. V tlakovém hrnci na troše oleje osmahneme cibulku na kostičky.


Přidáme zelí , kmín, trochu vody a přiklopíme, jen co začne hrnec pískat necháme 3-minut dusit a hned vypneme. Odpaříme, otevřeme a zalejeme škrobem s vodou a zahustíme. Hrnce na zelí , sádlo, škvarky. V TROUBĚ: Troubu předehřejte na 1°C. Jablko oloupejte a nastrouhejte nahrubo do mísy, přidejte okapané zelí a osmažený špek.


O kroužek (hlavně ten,co je u šroubu na seřízení bohatosti směsi ). Během kvašení se může na okrajích objevit bílá pěna - povrchová plíseň. Je nutné ji okamžitě sebrat, stěnu sudu otřít a dbát na odstranění příčiny - tedy dbát na to, aby zelí nebylo nasuchoa byl vždy dostatek šťávy na zelí. Při kvašení zelí může dojít k tomu, že není dostatek šťávy v soudku.


V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l , 60l, 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu, kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné zahradní plastové sudy na užitkovou či deštovou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky