čtvrtek 17. srpna 2017

Sušička na prádlo beko

Představte si, že máte stále prázdný koš na prádlo , nemusíte nic věšet, místo vám nezabírá sušák a žehlení je konec. Tak takové to je, když máte sušičku Beko. Díky ní je prádlo dokonale čisté, suché, a hlavně bez práce.


Sušička na prádlo beko

Konečně si najdete čas na relax. Pak je výkonná sušička s invertorovým motorem to pravé pro vás! Turecká firma Beko je v současnosti třetí největší hráč na evropském trhu s domácími spotřebiči a cílí na co nejnižší cenu. Jinak tomu není ani u sušiček. Na ty se ale firma přímo nezaměřuje, nabízí proto jen několik kondenzačních modelů.


Narazíte zejména na výrobky s kapacitou až kg. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.


Sušičky prádla BEKO nabízí dokonalý poměr výkonu a příznivé ceny. Všechny modely dostaly pod kapotu buben, který vyniká tím, že se otáčí na obě strany, čímž se prádlo rovnoměrně vysuší a nemačká se. Sušičky od společnosti Beko zajistí, že se vám doma nebudou povalovat hromady prádla, to je navíc perfektně čisté, suché a svěží. BabyProtect pro dětskou pokožku a alergiky.


Senzor FlexySense reaguje na aktuální vlhkost prádla a díky tomu usuší dokonale prádlo dle. Recenze Bosch, Beko , AEG, LG. Nejlepší sušička na prádlo na trhu je podle testu Miele TEF6WP. A upřímně – není to překvapení, že top sušička je zrovna od Miele. Tato německá značka je dlouhodobě známá svou kvalitou a prvotřídními výrobky – především myčkami, pračkami a jinými domácími spotřebiči.


Konkrétně model TEF6WP vyhrál v. Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení. Víte ale, proč je lepší technologie tepelného čerpadla? Jak vybrat správnou velikost?


A kolik vlastně stojí roční provoz sušičky? Proč jste si vybrali sušičku? A proč právě sušičku Beko ? Najděte nápady, které v jiných českých domácnostech pomohli zákazníky Beko zbavit starostí o prádlo. Vysušené prádlo pěkně voní, je příjemné na dotek, děti se rádi balí do teplých ručníků, a to co už považujeme za normální – plíseň zmizela. Manželka ušetří hromadu času na věšení a sbírání prádla.


Věděli jsme, že kondenzační sušička bude v permanenci, tak jsme pořídilu tu s údajně nejekonomičtějším provozem. Každodenní užívání usnadňuje kombinace. Vnitřní osvětlení uvnitř bubnu. S-shape boční stěny pro zvýšení stability sušičky a automatická ochrana proti přílišnému zmačkání prádla. V pračkách svým složením zajistí dokonalé vyprání a vymáchání.


Prádlo ze sušičky je čistší a jemnější. Součástí také kapsule s vůní pro jemné a příjemně voňavé prádlo i po usušení. Signalizace plného tanku na vodu a znečištěného filtru. Vaše prádlo bude měkké a voňavé: s klidem můžete přestat používat aviváž, protože prádlo ze sušičky je vždy jemné na omak.


Alergici zůstanou v klidu: sušička prádlo zbaví nejen všeho nachytaného pylu a dalších drobných částic, ale při vysoké teplotě sušení zlikviduje i bakterie a roztoče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky