pondělí 14. srpna 2017

Centrální vysavač diskuze

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Robotický vysavač je dobrý, pouze však na hladké podlahy a podle mě spíš jen tak na průběžný úklid (prach, malé drobky), myslím si, že klasický vysavač nenahradí. Hadice zabere víc místa než klasický vysavač a myslím, že je jedno, jestli. Centrální je opravdu hlučný, naši ho mají ve sklepě, tam je to ok.


Pokud stavíte nový rodinný domek nebo rekonstruujete starší, čí předěláváte byt, pak je dobře promyslet i otázku, zda do něho nezabudovat centrální vysávání a počítat s touto alternativou již při zadání projektové dokumentace. Nehledáte elektrickou zásuvku, nesestavujete hadice ( centrální vysavač je má vcelku), netaháte vysavač po místnosti.

Neobtěžuje vás hluk, domácí mazlíčci se hadice povětšinou nebojí (zato solitérního vysavače často ano) a také nikde nevíříte prach. Vše jde do centrální jednotky, kterou jednou za uherský rok. Jak nainstalovat centrální vysavače? Drahý agregát centrálního vysavače jsem nahradil běžným vysavačem NAREX VYS (nebo jiný větší vysavač s dostatečným výkonem a větším sáčkem). Relé ovládá zásuvku pro vysavač.


Ale to originál taky něco vydrží. Dále v HT jsou kolena s malým obloukem a to taky není pro centrální vysavač to nejlepší. Takže veškeré kutilské rady kterak s HT ušetřit nejsou vždy.


Můj nákupní rádce Heureka.

Poněkud odlišná skupina vysavačů, nicméně s explozí výstavby nových rodinných domků v posledních letech stoupá zájem o tyto vysavače. Lze je pořídit a namontovat do jakéhokoliv domu, starého či nového. Co jsou to centrální vysavače, jaké výhody a nevýhody může přinést a také pro koho je vhodný, se dočtete zde.


Mohl bych poprosit o vaše zkušenosti, popřípadě zaslání pár fotografií na mail petr. Free Shipping Available. Check Out The Pod on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Ať jde o byt, rodinný dům, penziony, hotely či firemní prostory se sklady. Hlavním doplňkem je hadice k vysavači doplněná dalšími pomůckami. Výběr centrálního vysavače je rozhodnutí, které byste měli dobře promyslet, není dobré klást důraz jen na peníze.


Tady už samotné vysávání funguje jinak – vzduch, který nasává nečistoty, je vedený potrubím do agregátu a odsud se vyfukuje ven. Mohlo by se tedy zdát, že filtrace není pro centrální vysavač důležitá, opak je však pravdou. Sice nemusí být vybavena HEPA filtrem, ovšem dobře. Keďže ale informácie boli z druhej (až tretej či štvrtej.) ruky, a hlavne príliš obšírne (typu: blbost), tak sa chcem opýtať Vás, ktorí máte skúsenosť s touto alternatívou klasického vysávania.


Přemýšlíme nad budoucím bydlením a právě taky zvažuju centrální vysavač. Jen ještě nejsem plně rozhodnuta. Možná nakonec vyhrajou finance a vysavač bude normální.


Jo a pracovala jsem s Husky a nějaký větší námitky na něj nemám.

Jen, co mě tenkrát překvapilo, že prostě jednoho dne přestal jít a sama téměř. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma centrální vysavač. Do domu centrální vysáváví, ohledně centrálních vysavačů jsem na internetu prolistovala co se dalo,. Zbavit váš dům nebo byt spolehlivě toho nejmenšího a nejjemnějšího prachu dokážou pouze centrální vysavače.


Nejmenší typy se dají zabudovat do kuchyňské skříně a nebo umístit na balkon. Zručný kutil si podle návodu prodejce po zaškolení nainstaluje centrální vysavač sám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky