pondělí 7. srpna 2017

Plyšové prostěradlo

Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov. TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů.


Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení. Prostěradlo s výraznou barvou lze vybrat také k ochraně válendy, tvořící plochu na hraní. Mnohem lépe však učiníte, když necháte výběr barvy na dětech. Určitě sáhnou po sytém a jasném odstínu, který navozuje veselou náladu.


Prožijí zde spoustu fantastických her. Mikroflanel je hitem letošní zimy. Vždyť kdo by nechtěl polenošit na hebkém, měkkém a hřejivém podkladu! Prostěradla navíc mohou být využívána jako chránič matrace nebo přehoz.


Plyšové prostěradlo

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Mikroplyšové povlečení, mikroflanel povlečení, mikroplyšová prostěradla z eshopu mikroplysovepovleceni.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma prostěradlo. Ušetříte tak čas i peníze. Jersey: Klasické napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace do výšky cm.


Jersey s elastaneLuxusní napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace až do výšky cm. Je vyrobeno z nejkvalitnější česané. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů.


Dáváte přednost oblíbenému froté? Velmi oblíbené je povlečení z mikroplyše. Podívejte se na nabídku FAVI. Určitě už každý z Vás alespoň jednou zažil, jaké to je vlézt do studené postele a vlastním tělem si ji zahřát.


Pokud zrovna teploměr neukazoval na třicítku, tak to pro nikoho z Vás určitě nebylo moc příjemné. Když udeří zimní mrazíky, vlézt si do postele je tím největším potěšením. Vaše lůžko bude ještě komfortnější s mikroplyšovým povlečením, které má skvělé termoregulační vlastnosti a rychle Vás zahřeje.


V katalogu nemáme podrobnější informace o plyšové prostěradlo 120x60. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Před použitím vyperte, perte a žehlete naruby, používejte prací prostředek na barevné prádlo, u černých variant povlečení pak tekutý prostředek na černé prádlo. Ale jedná se mikroflanelové prostěradlo.


Rozdíl mezi těmito prostěradly je, že na prostěradlech mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je prostěradlo výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje. Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Můžete si vybrat froté prostěradlo 200x20 jersey prostěradlo 200x2nebo oblíbené nepropustné prostěradlo 2x 200.


Vybírat můžete z mnoha barev, gramáží i materiálů. Froté prostěradlo šedé 200x2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky