středa 9. srpna 2017

Plechové cedule výroba

Cena výroby plechové cedule je vždy závislá na složitosti grafiky. Pár řádků textu bude vždy levnější, než cedule s logy evropských fondů. Smaltované cedule se vyznačují svou dlouhou životností, odolností proti vnějším vlivům, chemicky agresivnímu prostředí a vodě. Všechny námi vyráběné cedule mají ochranné kroužky u otvorů proti možnému oprýskání smaltu při montáži. Nabízíme bohatý výběr motivů ve vysoce elegantním provedení a nepřeberném množství.


Můžete vybírat z cedulí několika rozměrů, záleží jen na vašich potřebách a vkusu.

Plechové cedule jsou věrnou replikou starých reklamních cedulí. Reklamní cedule jsou vyráběny na základě zaplacených licencí, které náleží držitelům značek. Udělejte svůj domov ještě krásnější s dekoračními cedulemi z FAVI. Ať už chcete vtipnou ceduli na zeď, hledáte retro reklamy nebo smaltované cedulky ve stylu známých značek, u nás si vyberete. Proklikejte se téměř tisícovkou našich cedulí a cedulek a vyberte si tu, která vám mluví z duše.


Reklamní smaltované plechové cedule přímo od českého výrobce. Jsou vyrobeny z velmi kvalitního plechu a potištěny tak, aby vydržely i venkovní podmínky. Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu, plechu či hliníku pro vnitřní i venkovní použití.

Obratem Vám doporučíme. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou! Výroba cedule do interiéru není materiálově omezena a lze použít libovolný materiál.


Pokud jste si vybrali některý z níže uvedených materiálů, kliknutím na obrázek se Vám zobrazí podrobnější informace a fotografie. Co se vám vybaví, když se řekne cedule ? Cedule obvykle slouží pro usnadnění orientace. Setkáváme se s nimi na každém kroku. Ať už jde o obří reklamní cedule a poutače, cedule informační nebo směrové a nebo jen cedulky s jmenovkou na dveřích. Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby.


Free Shipping Available. Check Out Plechov e on eBay. Fill Your Cart With Color today! Při nákladech nad 5kusů a při použití v interiéru představují prolisované plechové cedule cenově výhodnou alternativu k cedulím smaltovaným.


Jako POS materiál, upomínkový předmět nebo výherní dárek vám plechová cedule s prolisem prokáže bezkonkurenční služby. V tomto oddělení najdete plechové cedule , které jsou zhotoveny na zakázku dle vaší předlohy již od kusu a motivu. A cedule reklamní a nostalgické, vyrobené klasickou metodou.


Vyobrazené cedule jsou ihned k odběru.

Na zakázku vám vytvoříme smaltované cedule všech možných velikostí. Staré reklamní plechové cedule měly za úkol oslovit zákazníky. Náš online shop funguje v plném rozsahu. Všechno zboží mame skladem a odesíláme jej bez problému do hodin od obdržení objednávky.


Vyrábíme plechové cedule pro interiér, které nemají vlastnosti jako smalt, ale vizuálně jej zdárně imitují. Používají se především pro reklamu na zboží, snad nejznámnějším provedením jsou reklamy na pivo, či coca-colu. Môžete s nimi dekorovať vašu kuchyňu alebo obývačku, pretože vintage rustikálny štýl plechových cedúľ sa tam jednoducho hodí! Samozrejme, že máme ceduľu Route pre tých, ktorí zbožňujú divoké cestovanie.


Vytvorte si koláž, alebo nájdite vašu obľúbenú plechovú ceduľu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky