čtvrtek 17. srpna 2017

Bazar pivní chlazení

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pivní chlazení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Stroje - Pivni chlazeni bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nabízím vodní pivní chlazení , podstolové s chladícím výkonem 1litrů za hodinu, okruhy (nápoje), možnost přidání dalších okruhů na další nápoje, předání Praha nebo Humpolec.


V dalších mích inzerátech najdete ještě dva suché výčepy a pokladnu dotykačka , stoly a spuboye na mytí restauračního skla aj. Přenosné výčepní zařízení Lindr Kvčetně kompresoru a příslušenství (nerezový kohout, okapová miska, klíč). Navíc zdarma narážeč Korb HC (bajonet), hadice, spojky, vše nové, nepoužité, nevybalené.


V prvním kontaktu jen SMS.

Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Ostatní - Prodam vycepni bazar. Vítejte v eshopu Pivní chlazení Výčepní zařízení, chlazení na pivo, pivní chlazení za výhodnou cenu.


Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení, sestavy chlazení na pivo, vodní výčepní zařízení, kompresory, příslušenství k chlazení piva. Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci. Doba kdy se sud s pivem zakopával do země nebo chladil ve studni je dávno pryč. Vychytávka, kterou zaručeně oslníte všechny své kamarády a hosty. Jde otvor v zemi, který využívá nižší teploty půdy k chlazení piva.


Klasické sestavy s kompresorem, Pivní chlazení. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Pivní kohouty určují, kolik piv lze najednou čepovat.


Mohou být propojené s jedním sudem piva, nicméně bývá zvykem i napojení odlišného druhu piva. Délka pivní hadice může být limitující – ověřte si potřebnou vzdálenost od sudu k pivnímu kohoutu, aby hadice dosáhla všude, kde je třeba. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely.


VHODNÝ I NA VELKÉ PŘEPRAVKY, ale na ty nižší. Velký profesionální značkový gastro mrazák. Nastavení a zobrazení vnitřní teploty na displeji.

Dveře, madlo, boky, venek, vnitřek z nerezu. Systém chlazení statický. Možná záměna dveří na opačné otevírání.


I obyčejný člověk může své rodinné oslavy obohatit o točené pivo oblíbené značky ze svého vlastního pivního chlazení. Samovýčep je nejjednodušším čepováním piva, výčepní zařízení se postaví na stůl propojí se se zásobníkem piva a každý z hostů si sám natočí pivo do sklenic. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky